Stiri

Apple a lansat iOS 11.2.6

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Bug-ul din iOS 11.2.5 care afecta iPhone-urile ar urma sa dispara dupa ce Apple a scos pe piata cea mai noua actualizare iOS 11.2.6.

In urma cu putin timp, GSMArena nota ca versiunea iOS 11.2.5 contine un bug care afecteaza iPhone-urile anumitor utilizatori si mai exact aplicatiile iMessage, Facebook Messenger, WhatsApp, Gmail sau Outlook. Era suficient ca un specific simbol din Telugu sa fie utilizat si toate aceste aplicatii deveneau pur si simplu, nefolositoare.

Telugu este un dialect indian vorbit de nu mai putin de 72 de milioane de oameni si parea sa fie oarecum neclar cum iOS 11.2.5 producea aceste probleme, mai ales pe o piata pe care Apple o prioritizeaza in ultimii ani. Mai mult decat atat, n-au fost singurele probleme nascute de iOS-ul din 2017, el afectand in anumite tari si iPhone-uri ale utilizatorilor care vorbeau si alte limbi decat Telugu.

Apple a gasit rezolvarea? iOS 11.2.6

Ieri, a devenit functionat update-ul iOS 11.2.6, o versiune care se pare ca reprezinta solutia pentru vorbitorii de Telugu. Aceasta noua versiune contine rezolvarea pentru recent descoperitul bug care afecta doar anumite telefoane ce utilizau aceasta limba, confirma GSMArena.

Apple promisese ca va rezolva aceasta situatie odata cu lansarea update-ului iOS 11.2.6, iar gigantul nord-american isi indeplineste astfel promisiunea facuta fanilor sai. Detalii complete despre aceasta actualizare gasiti chiar pe site-ul Apple la sectiunea suport, sau accesand acest link.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes