Stiri

Apple a lansat actualizarea iOS 11.0.1

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Apple Inc a lansat oficial actualizarea iOS 11.0.1 pentru iPhone si iPad, o actualizare care include mai multe corectii de erori si imbunatatiri ale sistemului de operare. Afla cum o poti instala pe telefonul tau.

Actualizarea iOS 11.0.1 este acum oficiala

Lansarea actualizarii iOS 11.0.1 vine dupa cateva informatii care anuntau diverse probleme legate de versiunea de baza iOS 11, printre care probleme legate de baterie si incetinirea activitatii operationale. Conform informatiilor venite dinspre Apple, cea mai noua actualizare de iOS 11 ar trebui sa ofere de acum o experienta mult mai buna utilizatorului si sa ajute in acelasi timp la prelungirea vietii bateriei. De asemenea, iOS 11.0.1 va aduce numeroase imbunatatiri pentru iMessage App Explorer si Springboard.

iOS 11.0.1

Actualizarea iOS 11.0.1 aduce totodata aplicatii noi si fisiere importante pentru Enhanced Siri, Voice Translation, Unified Control Center. Este cea mai mare actualizare pentru iPad adaugand caracteristici noi de multitasking si mai multe modalitati de a utiliza Apple Pencil.

iOS 11.0.1 (15A402|15A403) are o dimensiune de aproximativ 280 de MB si este deja disponibila over-the-air (OTA). Conform informatiilor oferite de cei de la Fonearena, actualizarea este compatabila cu iPhone 5s si restul versiunilor care incep de la acest model, cu toate versiunile de iPad Air si iPad Pro, dar si cu a cincea generatie de iPad, iPad mini 2 si a sasea generatie de iPod.

Dezvoltatorii si testerii beta care ruleaza iOS 11 vor trebui sa elimine profilul beta din Setari, optiunea General si optiunea Profiles si sa reporneasca telefonul pentru a verifica cea mai recenta actualizare a software-ului.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus puteti verifica blogul site-ului nostru. De asemenea, aici veti gasi si toate informatiile necesare despre ziua de lansare iPhone X, varful de gama din acest an al companiei nord-americane. O comparatie intre iPhone 8 Plus Vs iPhone 7 Plus este de asemenea disponibila pe blogul site-ul nostru.

Summary
Apple a lansat actualizarea iOS 11.0.1
Article Name
Apple a lansat actualizarea iOS 11.0.1
Description
A fost lansata actualizarea iOS 11.0.1 prin care utilizatorul va beneficia de corectii de erori si imbunatatiri ale sistemului de operare