Stiri

Apple pregateste lansarea unui iPhone entry-level cu ecran de 6.1″

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

AppleRecunoscut pentru acuratetea informatiilor sale cand vine vorba de produsele Apple, analistul Ming-Chi Kuo anunta ca puternicul concern nord-american pregateste lansarea unui iPhone de buget. Oricat de ciudat ar suna aceasta alaturare de termeni, asta se pare ca intentioneaza Apple sa faca in curand. Vedem imediat si de ce.

Apple iPhone entry-level de 6″? O informatie surprinzatoare, care poate deveni insa reala

Ming-Chi Kuo aduna deja cativa ani de informatii credibile despre lansarile Apple pe care le-a oferit in exclusivitate. Se pare ca acesta sustine ca unul dintre modelele pe care compania din Apple Park le pregateste este un fel de iPhone de buget, sau sa-i zicem un iPhone „less expensive”.

➡️Vezi cele mai noi huse iPhone X, iPhone 10 din colectia noastra

Conform analistului de la Securities, acest model va fi unul dintre cele trei modele de telefoane iPhone pe care compania Apple le va scoate pe piata in acest an. Ming-Chi Kuo nu a oferit detalii despre pretul telefonului „mai putin scump”, insa americanii scriu ca acesta ar urma sa coste intre 550 si 650 de dolari.

Viitorul iPhone de buget este clar ca nu pare un telefon chiar de buget. Dar poate fi considerat un iPhone mult mai accesibil ca pret fata de ceea ce suntem noi obisnuiti dinspre gigantul din Cupertino. Ei bine, acest device va avea un ecran OLED impresionant, de 6.1 – inch in diagonala. Si se pare ca va folosit un modem de la Qualcomm (Snapdragon X20) pentru viteze mai mari plus suport LTE. Productia ecranelor de 6.1-inch va debuta insa dupa trei-cinci saptamani de cand vor incepe productiile pentru celelalte doua panel-uri OLED comandate de Apple pentru celelalte doua dispozitive. Acest ecran va avea suport DSDS, in timp ce telefonul ar urma sa aiba si varianta single SIM. Apple apeleaza la aceasta tehnologie si pentru a creste pe piata din China. Adevaratul obiectiv, scrie Wall Street Jorunal, ar putea fi altul.

Un iPhone care sa atace direct OnePlus si Huawei

Companiile din China, OnePlus si Huawei au crescut foarte mult pe acest sector in ultima vreme. Recent, Huawei a lansat modelul Huawei P20 Pro, care se anunta un varf de gama extrem de atractiv pentru orice piata.

Afisand un pret de 550 de dolari pentru un iPhone nou, cu ecran mare si tehnologie noua, compania condusa de Tim Cook ar insemna ca ataca segmentul pe care OnePlus si Huawei par sa fii pus stapanire in ultima vreme.

Mai ales OnePlus care mai nou conduce segmentul premium din India, o performanta fantastica. Apple ii va pune pe asiatici si nu numai in situatia de a avea de ales intre un model iPhone de 550 de dolari sau un model OnePlus apropiat de aceasta suma. O decizie care se poate dovedi a fi inteleapta sau ineficienta. Ramane de vazut. Vom reveni si noi cu informatii despre acest subiect un perioada urmatoare.

Summary
Apple pregateste lansarea unui iPhone entry-level cu ecran de 6.1"
Article Name
Apple pregateste lansarea unui iPhone entry-level cu ecran de 6.1"
Description
Conform analistului Ming-Chi Kuo, Apple pregateste lansarea unui iPhone de buget (entry-level) cu ecran de 6.1-inch
Author
Publisher Name
Catmobile
Publisher Logo