Stiri

Apple a cumparat startup-ul francez Regaind

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cautarea inteligenta a pozelor pe telefoanele Apple ar putea deveni si mai corecta si mai puternica, dupa ca gigantul nord-american a facut o noua „achizitie”. Compania cu sediul in noul Apple Park a achizitionat startupul francez, Regaind pentru o suma nedezvaluita presei. Tranzactia nu a fost nici macar confirmata oficial pentru moment de catre oficialii americani.

Apple a cumparat startup-ul francez Regaind

Potrivit celor de la TechCrunch, care citeaza mai multe surse din domeniu, compania infiintata de legendarul Steve Jobs a achizitionat compania Regaind inca de la inceputul acestui an. Francezii sunt cunoscuti pe piata pentru ca dezvolta o viziune computerizata API de analiza a continutului pozelor. Astfel, API-ul poate sa selecteze automat cea mai buna fotografie dintr-o colectie mai mare de fotografii economisind timpul utilizatorului si facilitandu-i procesul dificil si manual la care ar fi supus in mod normal.

Apple

Aceasta viziune computerizata a celor de la Regaind poate de asemenea analiza fata unui individ pentru a-i determina sexul, varsta sau chiar emotiile. Nu se stie inca pana la aceasta ora, daca Apple a apelat la vreuna dintre tehnologiile celor de la Regaind pentru iOS 11 si camera TrueDepth.

De remarcat faptul ca de achizitionarea start-upului francez era interesata si marea rivala a Apple, gigantul sud-coreean Samsung Electronics. In cele din urma, foarte probabil, cei de la Apple s-au miscat mai repede si au oferit mai multi bani pentru Regaind.

Summary
Article Name
Apple a cumparat startup-ul francez Regaind
Description
Cautarea inteligenta a pozelor pe telefoanele Apple ar putea deveni si mai corecta, dupa ca gigantul nord-american a facut o noua "achizitie". Compania cu sediul in noul Apple Park a achizitionat startupul francez, Regaind pentru o suma nedezvaluita presei. Tranzactia nu a fost nici macar confirmata oficial pentru moment de catre oficialii americani.