Stiri

Apple a cumparat PowerbyProxi, companie axata pe dezvoltarea tehnologiei Wireless

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Gigantul din Cupertino a achizitionat o companie neo-zeelandeza care se axeaza pe tehnologia de incarcare wirelss. PowerbyProxi proiecteaza solutii de alimentare wireless conform celor de la Stuff, un site de specialitate din Noua Zeelanda. Vicepresedintele Apple, a confirmat aceasta tranzactie.

PowerbyProxi, cea mai noua „achizitie” Apple

PowerbyProxiCompania PowerbyProxi a fost infiintata in 2017, cu scopul de a dezvolta tehnologia de incarcare fara fir, care permite utilizatorilor de smartphone-uri sa incarce dispozitivele fara a avea nevoie de cablu.

Aceasta companie a dezvoltat Proxi-Module, un sistem modular wireless de transfer date, capabil sa adapteze si sa integreze o gama larga de produse si situati. Folosind o bobina de alimentare de 65 nm, hardware-ul pooate livra pana la 100 de wati de energie unor dispozitive precum drone sau diferiti roboti, cu o eficienta de pana la 91%. Tehnologia a prins foarte repede si a fost remarcata de catre marii producatori de pe piata, printre care si Apple. Proiectarea circuitului intern al Proxi Module suporta detectarea unui obiect strain, asocierea dinamica precum si alte caracteristici avansate. In plus, design-ul sau este rezistent la contactul cu apa. Aceeasi companie comercializeaza de asemenea Proxi Cam, o unitate add-on care integreaza Proxi Module pentru a converti semnalele de date cu fir precum Ethernet sau GPIO la wireless.

Desi de regula refuza sa confirme achizitiile pe care le face, Apple a explicat prin vocea vicepresedintelui Dan Riccio ca informatia achizitionarii PowerbyProxy este reala: „Echipa PowerbyProxi va fi, fara indoiala, un mare plus pentru Apple, care doreste sa creeze un viitor bazat pe wireless. Vrem sa aducem utilizatorii nostri in situatii facile de utilizare a dispozitivelor noastre si ne dorim ca aceasta tehnologie sa fie prezenta in cat mai multe locuri si pentru cat mai multi dintre clientii nostri din lume” a marturisit Riccio.

Fondatorul PowerbyProxi, Fady Mishriki spune: „echipa noastra este incantata sa se alature Apple. Exista o impresionanta aliniere a valorilor si suntem entuziasmati sa ne continuam cresterea pe piata, dar si sa ne lasam amprenta pe viitorul pietei wireless la nivel mondial”.

sursa: fonearena

Summary
Apple a cumparat PowerbyProxi, companie axata pe dezvoltarea tehnologiei Wireless
Article Name
Apple a cumparat PowerbyProxi, companie axata pe dezvoltarea tehnologiei Wireless
Description
Micuta companie PowerbyProxi din Noua Zeelanda este cea mai noua achizitie a gigantului din Cupertino, Apple Inc
Author
Publisher Name
Catmobile