Stiri

Aplicatia Telegram permite acum importul chaturilor din WhatsApp în propria aplicație pe Android și iOS

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Aplicatia Telegram a lansat un nou update prin intermediul caruia utilizatorii pot importa chaturile de pe Whatsapp pe Telegram, atat pe dispozitivele iOS cat si pe cele cu Android.

Update important in aplicatia Telegram. Poti importa de acum chaturile de pe WhatsApp

Telegram a lansat ieri un nou update și a anunțat că toată lumea își poate importa acum istoricul de chat – inclusiv videoclipuri și documente – în Telegram din aplicații precum WhatsApp, Line și KakaoTalk. Acest lucru funcționează atât pentru chat-uri individuale, cât și pentru grupuri.

Pentru a muta un chat de pe WhatsApp pe iOS, va trebui să deschideți pagina Informații de contact sau Informații de grup în WhatsApp, atingeți Export Chat, apoi alegeți Telegram în meniul Partajare. Pe Android, va trebui să deschideți un chat WhatsApp, atingeți meniul cu trei puncte, apoi apăsați Mai multe, faceți clic pe Export chat, apoi alegeți Telegram în meniul Partajare.

Compania care detine aplicatia informează, de asemenea, că mesajele vor fi importate în ziua curentă, dar vor include și marcajele lor de timp originale. Toți membrii chatului de pe Telegram vor vedea mesajele. Totodata, oficialii companiei spun că mesajele și suporturile pe care le mutați nu trebuie să ocupe spațiu suplimentar. Dacă doriți să includeți fișiere media în timp ce importați chatul, va trebui să alegeți opțiunea în timp ce alegeți chatul de export din WhatsApp.

Cu această nouă actualizare, aplicatia de mesagerie vă oferă și mai mult control asupra amprentei digitale. Chaturile secrete, grupurile pe care le creați și istoricul apelurilor pot fi acum șterse și pentru toate părțile în orice moment, similar modului în care mesajele pot fi șterse pentru ambele părți. Aplicația confirmă faptul că serverele Telegram nu stochează informații despre chaturile șterse și jurnalele de apeluri. Telegram a îmbunătățit și mai mult funcția de chat vocal. Acum, în timpul unui chat vocal puteți regla volumul participanților individuali pentru a gestiona nivelurile microfonului.

Unele caracteristici noi suplimentare includ Player audio îmbunătățit, autocolante de întâmpinare, noi animații Android și accesibilitate îmbunătățită. Mai multe despre aplicatia Telegram si o comparatie intre Telegram vs WhatsApp vs Signal gasesti pe site-ul nostru.

Pe CatMobile.ro ai acum reduceri la huse si folii de telefoane plus transport gratuit la orice comanda de peste 49 de lei? De fapt, nu stim. Noi doar punem intrebari…

Etichete:

Telegram Whatsapp