Stiri

Aplicatia Spotify a ajuns la 70 de milioane de abonati

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Aplicatia Spotify continua sa creasca! Platforma muzicala a atins pragul de 70 de milioane de subscriberi (abonati) in prima luna a acestui an, insa numarul utilizatorilor activi atinge o cifra dubla: 140 de milioane.

Disponibila pe 61 de piete, aplicatia Spotify ofera peste 30 de milioane de cantece si are la activ peste 2 miliarde de playlist-uri, care formeaza un algoritm unic si relevant pentru fiecare ascultator in parte.

aplicatia Spotify

Cei 70 de milioane de subscriberi care platesc pentru serviciile Premium primesc platforma fara reclame si au posibilitatea de a asculta peste 10 mii de cantece la calitate „extreme”, indiferent de device-urile folosite.

Despre aplicatia Spotify

Aplicatia s-a nascut in urma cu 11 ani, pe 23 aprilie 2006. Fondatorii sai sunt Daniel Ek si Martin Lorenzon, Ek ocupand momentan si scaunul de CEO. Lansarea oficiala a platformei a avut loc pe 7 octombrie 2008, iar veniturile Spotify depasesc 2 miliarde pe an.

Sediul central al companiei este in Suedia, la Stockholm, iar conform unei informatii oferite de Business Insider, Spotify are un numar de aproape 2000 de angajati in acest moment.

Platforma este disponibila in general in Europa, dar a patruns puternic si in America Centrala si de Nord, Australia, Noua Zeelanda si o parte din Asia.

Spotify este de asemenea disponibila pentru mai toate platformele de pe piata: Windows, macOS sau Linux pentru computere, iOS, Windows Phone sau Android pentru smartphone-uri si tablete.

Aplicatia poate fi descarcata sub mai multe forme:

  • – Spotify Free
  • – Spotify Premium
  • – Spotify Family

Evident, doar prima dintre versiuni este gratuita, dar ofera servicii limitate, nu asigura sunet de cea mai buna calitate, nu poate fi ascultata offline si din pacate, nu este lipsita de reclame.

Aplicatia Spotify poate fi descarcata din Magazin Google Play pentru posesorii de Android de aici. Pe aceasta aplicatie, platforma se bucura de peste 10 milioane de review-uri de la utilizatori. Platforma muzicala Spotify face parte si din acest top 10 aplicatii Android pentru muzica pe care il puteti gasi pe site-ul nostru. Versiunea pentru iOS poate fi descarcata de asemenea de aici.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes