Stiri

Apare și OnePlus Ultra, flagshipul la care lucrează deja OnePlus. Ce alte dispozitive pregătește producătorul

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 1 an

Dacă recent s-a vorbit despre OnePlus 10, care ar urma să fie lansat oficial, în curând, pe piață, presa de specialitate anunță acum și detaliile cele mai atractive legate de modelul OnePlus Ultra. Discutăm și noi, pe scurt, despre ele, în cele ce urmează. Până atunci, poți arunca o privire peste noul OnePlus Nord N20 5G, device care a fost lansat de către cei de la OnePlus în America de Nord.

OnePlus Ultra este în lucru. Ar urma să aibă un procesor Snapdragon 8 Gen 1+

Modelul OnePlus 10 Pro reprezintă în prezent oferta de top a brandului chinezec, dar se pare că ar urma să fie înlocuit în curând cu un smartphone considerat chiar și mai aproape de nivelul high-end. Aproape sigur, acesta ar trebui să fie flagship-ul OnePlus Ultra.

Presa de specialitate anunță detaliile procesorului pe care îl va folosi modelul OnePlus 10, dar și viitoarele smartphoneuri din seria Nord de la OnePlus. Pe lângă acestea, se vorbește și despre OnePlus Ultra, flagshipul pe care îl așteptăm de la producătorul chinez.

Cunoscutul tipster Yogesh pe Twitter sugerează că OnePlus Ultra intră acum în faza de testare având la bord un procesor Snapdragon 8 Gen 1+, care ar trebui să fie o versiune overclocked a Snapdragon 8 Gen 1 împreună cu o eficiență mai mare. În afară de asta, dispozitivul se va concentra în primul rând pe camere, despre care specialiștii presupun că sunt o versiune mai bună a camerei mobile Hasselblad de a doua generație care a venit cu OnePlus 10 Pro.

Mai mult, tipsterul Yogesh l spune că seria Dimensity 8000 și Snapdragon 888 au fost rezervate dispozitivelor de gamă medie, cum ar fi gama Nord. Mai mult, este planificat și un dispozitiv care ar urma să aibă la bord un procesor Snapdragon 7 Gen 1. Acesta este același procesor care se așteaptă să debuteze cu Oppo Reno 8 până la sfârșitul lunii iunie.

Între timp, un alt dispozitiv nou care a intrat în faza de testare este OnePlus Meili . Dispozitivul este de așteptat să fie lansat în curând sub seria OnePlus Nord. Momentan nu se știe care va fi numele oficial al lui Meili. Se bănuiește că acest dispozitiv ar putea fi Nord 3. Acest smartphone ar putea fi lansat în iunie sau iulie 2022. OnePlus încă nu a confirmat calendarul de lansare a popularului său succesor Nord 2.

Compania ar putea continua să ofere dispozitivul cu o configurație cu trei camere pe spate. De asemenea, se poate aștepta ca Nord 3 să vină cu o baterie de 4500 mAh cu suport de încărcare rapidă de 80 W.

Etichete:

OnePlus Ultra