Stiri

Apare si Nokia 8 cu 8GB memorie RAM

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Nokia 8 cu 8GB memorie RAMIn asteptarea lansarii oficiale Nokia 9, viitorul varf de gama al companiei, cei de la HMD Global vor prezenta luna viitoare si o versiune mai puternica a lui Nokia 8. Conform celor de la GSMArena, Nokia 8 cu 8GB memorie RAM va fi in cele din urma oficial, confirmand speculatiile din ultima perioada.

Nokia 8 cu 8GB memorie RAM

HMD Global a confirmat un eveniment pentru data de 25 octombrie, data la care cel mai probabil vom vedea in mod oficial noul Nokia 8 cu 8GB memorie RAM. Acest device ar putea ajunge si pe piata din Statele Unite ale Americii, acolo unde versiunea standard a terminalului nu a ajuns inca. Conform primelor informatii (neoficiale), Nokia 8 cu 8GB memorie RAM va costa 699 de euro, adica peste 3000 de lei.

In scurt timp Nokia 8 va primi update la Android 8.0 Oreo, smartphone-ul fiind creditat de catre cei de la HMD Global cu cele mai mari sanse sa impresioneze in acest an in materie de vanzari, cel putin pana la lansarea oficiala a viitorului varf de gama.

Nokia 8 cu 8GB memorie RAM (2)

Versiunea de baza a Nokia 8 are 4GB de RAM, astfel ca ne bucuram sa aflam ca in curand vom avea si un Nokia 8 cu 8GB memorie RAM. Smartphone-ul va fi motorizat de acelasi puternic procesor Qualcomm Snapdragon 835, un chipset tactat la frecventa de 2.5 Ghz si cuplat cu placa video Adreno 540. Ecranul acestei versiuni va fi unul cu diagonala de 5.3 inch si rezolutie Quad HD (in speta 2560 x 1440 pixeli).

Telefonul va avea o camera foto principala duala cu cate doi senzori de 13 megapixeli fiecare plus lentile Carl Zeiss si diafragma F2.0. Camera pentru selfie-uri va avea de asemenea 13 megapixeli si va fi evident echipata cu lentile Carl Zeiss, urmand a avea aceeasi diafragma (f2.0). Pretul Nokia 8 cu 8GB memorie RAM va fi cu aproximativ 100, poate 120 de euro mai mare decat pretul versiunii de baza a terminalului.

Pentru pret Nokia 8 in Romania puteti accesa link-ul anterior si rasfoi cele mai bune oferte pentru versiunea standard a telefonului in tara noastra.

Summary
Apare si Nokia 8 cu 8GB memorie RAM
Article Name
Apare si Nokia 8 cu 8GB memorie RAM
Description
Nokia 8 cu 8GB memorie RAM va fi lansat in luna octombrie de catre HMD Global si ar putea ajunge si pe piata americana