Stiri

Apare Oppo K1. Vezi ce specificatii aduce, cum arata si cat o sa coste device-ul

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Oppo a continuat seria lansarilor din gama FIND si a lansat in acest an dispozitivul OPPO Find X. Intre timp, pe contul de Weibo al producatorului ies la iveala detalii despre un nou telefon din seria mid-range.

Va fi debutul seriei K din acest an, iar dispozitivul poarta numele OPPO K1. Lansarea oficiala a device-ului va avea loc in China. In ciuda denumirii care ne duce cu gandul la unul dintre popularele sporturi de contact din lume, device-ul este un telefon din gama medie.

Specificatii tehnice OPPO K1

In baza de date a site-ului TENAA, OPPO K1 apare cu numarul de model OPPO PBCM30. Acesta va fi un telefon cu raport specificatii pret foarte avantajos, si va beneficia inclusiv de senzor de amprente sub ecran.

In ceea ce priveste disponibilitatea sa, OPPO sustine ca device-ul va fi disponibil pe culori precum rosu, albastru, argintiu si albastru cu nuante gradient. Sa vedem insa si ce specificatii tehnice va aduce Oppo K1.

Primele date ne informeaza ca modelul va fi echipat cu un ecran de 6.4-inch in diagonala si tehnologie AMOLED. Rezolutia sa va ajunge la 2340 x 1080 pixeli, adica va fi una Full HD Plus. Ne asteptam ca device-ul sa beneficieze de deja celebrul „breton” de tip „waterdrop”, asa cum am vazut deja pe terminalul Oppo R17.

Sub capota, Oppo s-a oprit asupra unui procesor foarte puternic din zona mid-range. Snapdragon 660 de la Qualcomm este o platforma mobile care a impresionat in 2017, fiind considerata cea mai puternica din gama. Conform listarii TENAA, Oppo K1 va avea versiuni de memorie de 4GB RAM si 6 GB RAM, ambele cuplate cu 64 GB pentru stocarea de date.

Pe partea de optica, aflam din aceeasi listare, ca Oppo K1 va avea camera foto duala pe spate. Modul este dezvoltat cu ajutorul a doi senzori de 16, respectiv 2 megapixeli. Partea frontala ne asigura de prezenta unei camere foto pentru selfie-uri si video-calling de 25 megapixeli.

Oppo K1 (2)

Asa cum mentionam si anterior, Oppo K1 va avea senzorul de amprente sub display, dar si un senzor de amprente clasic. Listarea TENAA ne dezvaluie faptul ca bateria telefonului va avea baterie de 3.500 de miliamperi, de tip non – removable, cu suport fast charging.

156 de grame va fi greutatea sa, in timp ce grosimea va atinge 7.4 milimetri. Inaltimea device-ului este potrivita si ne asigura ca Oppo K1 va fi usor de manevrat. Cu detalii despre acest model de telefon vom reveni si noi in perioada urmatoare, dupa lansarea sa oficiala. Mai jos, lista de specificatii cheie a dispozitivului.

Oppo K1

Display: AMOLED, 6.4-inch cu rezolutie 2340 x 1080 pixeli, breton waterdrop
Procesor: Qualcomm Snapdragon 660
Memorie: 4 sau 6 GB RAM cu 64 GB ROM si slot microSD
Camera foto principala: duala, cu senzori de 16 si 2 megapixeli
Camera foto frontala: 25 megapixeli
Android 8.1 Oreo
Baterie: 3.500 miliamperi cu fast charging
Greutate: 156 grame
Grosime: 7.4 milimetri
Inaltime: 158.3 milimetri
Latime: 75.5 milimetri

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 5 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
Oppo K1