Stiri

Primul senzor foto cu o dimensiune a pixelului de 0.7 microni. Anunt oficial de la Samsung Electronics

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Sud coreenii de la Samsung Electronics au anuntat oficial lansarea primului senzor foto cu o dimensiune a pixelului de 0.7 microni. Acesta se cheama Samsung ISOCELL Slim GH1 si va avea o rezolutie de 43.7 megapixeli. Detalii, in cele ce urmeaza.

Samsung Electronics anunta primul senzor foto cu o dimensiune a pixelului de 0.7 microni

Nimeni in industrie nu a mai lansat pana acum un asemenea senzor. Samsung, producatorul numarul 1 din Asia si din lume la aceasta ora, a facut anuntul oficial.

Modelul Samsung ISOCELL Slim GH1 este primul senzor foto cu o dimensiune a pixelului de 0.7 microni. Conform producatorului, acest senzor este ideal pentru dispozitivele ultra slim, cu aspect FullView. Noul senzor de la Samsung va avea o rezolutie de 43.7 megapixeli, adica 7968 x 5480 pixeli.

Presa din Asia noteaza ca noul senzor este excelent pentru utilizarea in spatii inguste, dar si perfect pentru camerele frontale care folosesc un mecanism de tip pop-up. De altfel, telefoanele cu astfel de camere sunt din ce in ce mai vizbile si mai des intalnite pe piata in ultima vreme, astfel ca mutarea celor de la Samsung Electronics pare una fireasca.


Undeva spre finalul anului, Samsung Electronics va livra primele mostre si, evident, directia va fi catre parteneri. Primele smartphone-uri cu noul senzor Samsung ISOCELL Slim GH1 vor fi lansate insa undeva spre anul viitor.

Primul senzor foto cu o dimensiune a pixelului de 0.7 microni utilizeaza o tehnica de grupare a cate patru pixeli, imagini urmand a fi redate la o rezolutie nativa de 10.9 megapixeli.

Conform site-ul FoneArena, noul senzor de la Samsung va putea filma la rezolutii Ultra HD (4K) cu 60 de cadre pe secunda.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung ISOCELL Slim GH1