Stiri

Android Oreo Go Edition: Oreo pentru telefoanele ieftine

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Android Oreo Go EditionGoogle a anuntat Android Oreo Go Edition de ceva timp, iar acum il face official. Aceasta versiune de OS este in fapt o versiune lite a celui mai recent sistem de operare lansat de Google, Android 8.0 Oreo.

Android Oreo Go Edition: Oreo pentru telefoane ieftine cu memorie mica

Noul Android Oreo Go Edition va functiona perfect si pe telefoane cu memorie RAM mai bine (de exemplu 512 MB sau 1 GB). Prin aceasta versiune lite, compania se concentreaza pe pietele emergente asigurandu-se ca va fi protagonista si in viziunea producatorilor care produc smartphone-uri cu caracteristici ceva mai slabe.

Prin Android Oreo Go Edition aceste telefoane vor putea beneficia de aplicatii precum Google Assistant Go, Google Maps Go, Gmail Go, Photos Go, Google Go, Gboard, Files Go si multe altele. Chiar si Magazinul Play va afisa separate aplicatiile lite disponibile, anunta presa international.

De asemenea, Android Oreo Go Edition va avea propriul YouTube, adica versiunea YouTube Go, care inlocuieste aplicatia standard YouTube, una mult mai puternica.

Conform publicatiilor din Statele Unite, Android Oreo Go Edition va ocupa cu 50% mai putin spatiu in memoria telefoanelor pe care le va echipa.

De retinut despre Android Oreo Go Edition

  • Sistem de operare: imbunatatiri la nivel de performanta si de stocare precum si beneficii legate de securitatea telefonului
  • Google Apps: un nou set de aplicatii Google, concepute pentru a ocupa mai putin spatiu, dar in acelasi timp pentru a satisfice nevoile zilnice ale utilizatorilor
  • Magazin Google Play: o versiune adaptata a Magazinului Google Play care permite utilizatorilor sa descarce orice aplicatie, dar in acelasi timp evidentiaza care sunt aplicatiile proiectate sa functioneze cel mai bine pe dispozitivul dumneavoastra
Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes