Stiri

Android 8.0 Oreo a ajuns pe 0.3% din dispozitivele Android

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cel mai nou sistem de operare al companiei Google, Android 8.0 Oreo a ajuns acum pe 0.3 % din dispozitivele Android. Chiar daca producatorul si-a facut foarte bine treaba, iata ca adoptia noului OS dureaza mai mult decat se asteptau cei de la Google. Daca vrei sa aflii totul despre acest sistem lansat de Google in 2017, citeste acest top 10 secrete si avantaje ale Android 8.0 Oreo.

Android 8.0 Oreo pe mai putine terminale decat KitKat si Jelly Bean in noiembrie

Cele mai noi informatii oferite de site-ul android.com arata ca, datorita noilor Google Pixel 2 si Pixel 2XL, adoptia Android 8.0 Oreo a urcat acum la 0.3%. In acelasi timp insa, Android 7.0 Nougat, sistemul de operare de anul trecut, inregistreaza o noua crestere de la 17.8% pana la 20.6%, in timp ce Android 6.0 Marshmallow este in scadere fata de luna octombrie, atingand acum pragul de 32%.

Raport Android 8.0 Oreo

Marshmallow ramane insa lider cu un procent de 30.9%, in timp ce Android 5.0 Lollipop scade in procente de la 27.7% pana la 27.2%, dar ramane pe a doua pozitie in clasamentul general.

Din datele prezentate de Android.com observat ca si Android KitKat scade la 13.8% fata de octombrie 2017, cand avea 14.5 % dar ramane net superior ca prezenta noului sistem de operare de la Google. In aceeasi situatie se afla si Android Jelly Bean, care desi este vechi, atinge 6.2 % (in scadere de la 6.6 %) cu mult peste noul Android 8.0 Oreo. Gingerbeard si Ice Cream Sandwich sunt prezentate de Android.com ca fiind inca peste Oreo ca prezenta pe diversele dispozitive. Toate aceste date au fost culese pana in data de 9 noiembrie pe toate device-urile care au vizitat pana la aceasta data Google Play Store. Statistica se va schimba pe viitor cand mai multe telefoane vor primi update la Oreo.

sursa: developer.android.com

Summary
Android 8.0 Oreo a ajuns pe 0.3% din dispozitivele Android
Article Name
Android 8.0 Oreo a ajuns pe 0.3% din dispozitivele Android
Description
Conform datelor prezentate de cei de la Android, cel mai nou sistem de operare, Android 8.0 Oreo a ajuns pe 0.3% din dispozitive
Author
Publisher Name
Catmobile