Stiri

Android 12 Beta 2.1 – Ce aduce nou

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Google a lansat noua versiune de Android 12 ca versiune beta pentru dispozitivele Pixel. Lansarea vine cu versiunea Beta 2.1 și numărul de construcție SPB2.210513.011. Este cunoscută la nivel internațional drept Android 12 Beta 2.1. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Android 12 Beta 2.1 – Ce aduce nou

Android 12 a fost dezvăluit de Google luna trecută și, de atunci, am primit câteva versiuni beta care ne-au oferit o primă impresie a ceea ce software-ul ar putea pune pe masă. Acum, Google a lansat o nouă actualizare incrementală pentru Android 12 Beta 2 cu versiunea Beta 2.1.

Android 12 Beta 2.1 remediază o problemă care împiedica utilizatorii să acceseze lucrurile de pe ecranul de blocare. De exemplu, glisând în jos pentru a accesa notificărilor, glisând notificările sau glisând în sus pentru a debloca telefonul. De asemenea, în versiunea Android 12 Beta 2.1 a fost remediată o problemă care a făcut ca informații precum vremea și evenimentele calendaristice să nu apară în widgetul de pe ecranul de pornire sau pe ecranul de blocare. O altă problemă care a fost rezolvată este cea care uneori a provocat animații pâlpâitoare sau nervoase la accesarea aplicațiilor recente cu navigare gestuală.

Indicatoarele de permisiune ale microfonului și ale camerei au rămas uneori blocate și au dispărut până la repornirea telefonului. Această problemă a fost, de asemenea, remediată în noua actualizare, Android 12 Beta 2.1. Printre alte probleme care au fost remediate este și cea legată de utilizarea emulatorului Android cu un dispozitiv virtual Android (AVD) care rulează Android 12 și care a împiedicat conectarea AVD la internet, o problemă în care, după ce au luat Beta și au resetat dispozitivul, unii utilizatori au primit block pe expertul de configurare.

Acestea au fost toate problemele pe care Google le-a remediat în cea mai recentă versiune beta, denumită Androdi 12 Beta 2.1. Android 12 aduce o reproiectare majoră pentru Android pentru prima dată după Android Lollipop. Puteți instala software-ul pe dispozitivele Pixel 3, 3a, 4, 4a sau 5. Noua versiune beta poate fi instalată printr-o actualizare OTA dacă aveți deja instalată versiunea beta anterioară.

Pentru mai multe informații despre Android 12, citește acest articol despre cele mai importante 5 caracteristici pe care le aduce acest sistem de operare nou lansat de Google. De asemenea, nu uita să arunci și tu o privire peste oferta noastră de huse telefoane pe care o găsești disponibilă pe CatMobile.ro