Stiri

Allview X5 Soul vine cu tehnologie Deep Face ID pe Android

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Allview X5 SoulPe finalul anului trecut, cei de la Allview lansau un telefon special din gama X4 Soul. Modelul Allview X4 Soul Vision se facea remarcat prin faptul ca incorpora un proiector laser. Un proiector a carui proiectie era construita din aproape 30 de milioane de pixeli pe secunda. O solutie inovativa a brandului Allview, mai ales ca proiectorul de la X4 Soul Vision putea fi controlat chiar si de pe un alt telefon.

Allview X5 Soul – primul smartphone cu tehnologie neurala din portofoliul Allview Romania

In acest debut de an, brandul brasovean ne anunta pe site-ul oficial Allview.ro ca, viitorul sau flagship, va aduce o noua idee revolutionara in tara noastra. Mai exact, pe un smartphone din Romania, intrucat X5 Soul va deveni primul smartphone cu tehnologia Deep Face ID la bord, pe sistem de operare Android.

Este vorba despre cea mai sigura tehnologie de protectie a unui smartphone, sau pe scurt, recunoastere faciala. Deep Face ID va fi o premiera pe un telefon din portofoliul Allview, iar prezenta sa inseamna totodata ca brandul brasovean renunta la senzorul de amprente clasic de pe viitorul sau varf de gama.

Reducere huse originale Allview

Cu ajutorul unor algoritmi bazat pe inteligenta artifiiciala, tehnica de de procesare a viitorului Allview X5 Soul cu Deep Face ID va putea determina „adancimea” imaginii, contura o harta 3D detaliata si automat va ajunge la recunoastere faciala. Ulterior, modelul Allview X5 Soul va putea oferi detalii complete si precise asupra fetei utilizatorului.

In plus, viitorul flagship al brandului, modelul Allview X5 Soul, va beneficia si de proiector infrarosu (IR) ceea ce inseamna ca aceasta tehnologie Deep Face ID va putea fi eficienta si pe intuneric profund. „De asemenea, daca utilizatorul este nevoit sa poarte ochelari, sa se fereasca de soare, de ploaie sau de vant, harta 3D a fetei acestuia va fi creata la fel de detaliat si precis” ne anunta Allview.

Allview X5 Soul va deveni oficial primul smartphone cu tehnologie neurala din portofoliul companiei Allview. Modelul va avea la bord un procesor Mediatek, bazat pe o arhitectura Cortex A73. Vom reveni si cu alte detalii despre acest model al companiei brasovene in perioada urmatoare.

sursa: Allview.ro

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes