Reviews, Stiri

Allview X4 Soul Mini S » pret, specificatii si pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Allview X4 Soul Mini S » 4G » IPS 5″ » Android 7.0 Nougat » MediaTek Quad Core 1.25 Ghz » 2500 mAh » 8 + 8 MP dotari foto » 1 GB memorie RAM

Din nou Allview si din nou seria X4 Soul. De aceasta data compania brasoveana propune un smartphone mini de buget, cu pret foarte avantajos si cu specificatii hardware decente. Un mare plus pentru acest terminal: este lipsit de aplicatiile de tip bloatware. Detalii despre noul handset Allview, in cele ce urmeaza.

Allview X4 Soul Mini S specificatii tehnice

  • Smartphone 4G Dual SIM
  • Conectivitate Dual Mode – FDD si TDD
  • CPU: Quad-Core
  • GPU: Mali T720
  • Memorie Flash: 16GB, suporta card microSD de pana la 128GB in regim single SIM
  • OS: Android™ 7.0, Nougat
  • FastPass
  • Senzor de amprenta
  • Camera principala 8MP cu Autofocus
  • Camera frontala 8MP
  • Display IPS HD, 5”, Full Lamination
  • Profil 2.5D
  • Acumulator 2500mAh

 

Allview X4 Soul Mini S primele pareri

Compania brasoveana decide sa „arunce” pe piata un nou device de tip „mini”, o copie fidela ca aspect a device-ului Allview X4 Soul Mini, dar cu specificatii ceva mai slabe.

Vestea buna este ca telefonul nu dezamageste raportat la pretul pe care il are. Avem de a face cu un „mini S” care se bazeaza din fabrica pe noul Android 7.0 Nougat cu optiunea Split Screen inclusa. Asa cum mentionam inca din start, smartphone-ul este lipsit de bloatware, in principal pentru ca Allview X4 Soul Mini S vine ca si colegii sai de gama cu functia FastPass, prin care utilizatorul primeste acces rapid la aplicatiile importante din Google.

Allview X4 Soul Mini S (3)

Descoperim un interesant display Full Lamination cu diagonala de 5 inch, tip IPS cu rezolutie HD, curbat. Acumulatorul are o capacitate de 2500 miliamperi, iar memoria RAM are doar 1 GB. Ne-ar fi placut ca Allview sa aduca ceva mai multi RAMi in joc, dar repet, discutam despre o versiune mai slaba decat Allview X4 Soul Mini. Memoria interna are 16 GB si poate fi extinsa, in timp ce procesorul este un produs marca MediaTek.

In discutie este un chispet quad-core, model MT 6735 tactat la frecventa de 1.25 Ghz. Dual sim-ul celor de la Visual Fan dispune de camere foto cu caracteristici bune, ambele echipate cu senzori de imagine de cate 8 megapixeli. Gasiti Allview X4 Soul Mini S specificatii tehnice, mai sus. 

Allview X4 Soul Mini S puncte forte

Dotarile foto ale terminalului sunt destul de bune. Camera principala vine cu autofocus si HDR, plus functia de Face Beauty. Rezolutia de 8 megapixeli este una buna, camera aproape sigur urmand a se comporta excelent in conditii de luminozitate buna. Ramane insa de vazut cum se va descurca si in conditii de iluminat scazut.

Avem conexiune 4G LTE, cele mai noi optiuni de conectivitate, o baterie destul de puternica si cel mai nou sistem de operare Google. Senzorul de amprenta este prezent, design-ul este placut, iar Allview X4 Soul Mini S este un device subtire (8.4 milimetri) si usor (145 de grame).

Allview X4 Soul Mini S puncte slabe

Din pacate, smartphone-ul are un procesor destul de modest si o memorie RAM DDR3 mica. Memoria Flash poate fi extinsa astfel ca Allview puncteaza bine la acest capitol, insa 1GB memorie RAM mi se pare destul de putin.

Allview X4 Soul Mini S (2)

Nu sunt impresionant nici de ecranul telefonului, cu toate ca estetic arata foarte bine si va asigura aproape sigur tot strictul necesar oricarui utilizator. Totusi, pentru suma investita, ne-am fi asteptat la ceva mai mult.

Allview X4 Soul Mini S pret si disponibilitate

Noul smartphone Allview X4 Soul Mini S poate fi achizitionat deja de pe site-ul Allview Romania, pentru 599 de lei. Produsul este momentat disponibil pe baza de precomanda, iar Allview ne anunta ca livrarile vor incepe din data de 24 iulie. Disponibilitatea culorilor nu este foarte ampla: puteti cumpara acest telefon pe culori ca negru si albastru.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
Allview
Product Name
Allview X4 Soul Mini S
Price
RON 599