Reviews

Allview X3 Soul Plus review, pareri si specificatii tehnic

Home  »  Reviews

Laurentiu Ioan

acum 7 ani

Compania Allview nu inceteaza sa uimeasca cu produsele sale, gama lor acoperind tot range-ul terminalelor mobile ca si categorie si target. De aceea, vom prezenta in acest review unul din telefoanele premium de la Allview, si anume X3 Soul Plus.

Allview X3 Soul Plus review, pareri si specificatii tehnic

Facand parte din gama Allview X3 Soul Plus este varful acesteia, fiind peste modele precum PRO, Lite, sau Style. Acest model a fost lansat in luna iulie a acestui an, fiind oferit direct de producator, dar si de diverse magazine sau operatori de telefonie.

…. vezi Huse AllView X3_Soul_Plus

Designul lui Allview X3 Soul Plus urmeaza liniile clasice de smartphone, avand colturi rotunjite si fete plane, constructie metalica in proportie de 97% si finisaje atent realizate, ce confera un aspect si feel aparte. Dimensiunea ecranului ar fi putut fi ceva mai mare, de 6 inci, insa cei 5,5 inci pe care display-ul lui Soul Plus ii are sunt suficienti. Ar mai fi de spus ca ecranul beneficiaza de tehnologia InCell, ceea ce inseamna ca touch-ul si display-ul sunt intr-un singur strat, ceea ce rezulta in unghiuri foarte largi de vizualizare. Protectia este data de sticla Gorilla Glass 3.

Allview X3 Soul Plus specificatii tehnice

Performantele lui X3 Soul Plus sunt in categoria high-end, referindu-ne strict la Allview. Gratie procesorului octa-core de 1.8 GHZ si a celor 4 GB memorie RAM, acest terminal ruleaza fara probleme Android Marsmallow si se preteaza la aplicatii destul de solicitante, fara a da semne prea mari de oboseala. Memoria interna de 32 GB poate fi extinsa cu inca 128 GB cu ajutorul unui card microSD ce utilizeaza unul din cele doua sloturi SIM. Soul Plus este prevazut cu un senzor de amprenta, ce se descurca neasteptat de bine, iar pe partea de software utilizatorul are la dispozitie un Spatiu Privat, unde pot fi stocate diverse informatii, protejate de un algoritm proprietar, ce adauga o extensie documentelor astfel incat ele pot fi citite numai pe telefonul unde au fost criptate.

Camera principala este de 13 megapixeli si prevazuta cu 5 lentile si autofocus laser. Calitatea imaginilor este pe masura, cel mai evident fiind noise-ul redus. Camera secundara are 8 megapixeli si foloseste ecranul device-ului pe post de blit. X3 Soul Plus vine cu o baterie integrata de 3130 mAh, iar conform utilizatorilor, aceasta tine aproape 2 zile cu datele mobile pornite sau utilizare medie. Avem USB tip C reversibil, insa fast chargingul nu este integrat, deci va trebui sa apelam la o baterie externa, sau sa ne programam modul in care il utilizam, pentru ca o incarcare poate dura peste 3 ore.

In concluzie, Allview X3 Soul Plus este un telefon deosebit, ce reflecta calitatea si performanta. Pretul este decent pentru clasa lui, aici nefiind valabila sintagma “se plateste numele”, producatorul oferindu-l cu 1599 lei, vezi aici. O alternativa perfect viabila este Asus Zenfone 3 de 32 GB, care are cam aceleasi performante la un pret asemanator.

Allview X3 Soul Plus review, pareri si specificatii tehnic

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Allview
Product Name
Allview X3 Soul Plus