Reviews

Allview X3 Soul Lite

Home  »  Reviews

catmobile

acum 8 ani

Allview X3 Soul Lite – Memorie generoasa, performante uimitoare

Allview smartphone »» Android smartphone » Display 5″ AMOLED capacitive touchscreen, 13 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Lansat odata cu fratele sau mai mare, X3 Soul Style, Allview X3 Soul Lite este unul din cele mai noi telefoane din oferta Allview si vine la pachet cu dotari impresionante, design placut si un pret accesibil pentru gama din care face parte. Desi in gama exista si Soul Mini, Lite este in unele privinte net superior acestuia.

Allview X3 Soul Lite »» Allview smartphone » Android smartphone » Display 5″ AMOLED capacitive touchscreen, 13 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Unul din punctele lui forte este display-ul, care este surprinzator de luminos si clar. Avand dimensiunea de 5 inci, acesta este construit folosind tehnologia IPS LCD In Cell cu o rezolutie de 1280×720 pixeli. Aceste dotari aduc culori echilibrate si vii, iar contrastul este indeajuns de mare pentru a oferi o experienta placuta. Sticla care acopera ecranul poarta marca Dragontrail si este de tip 2,5 D, cu marginile curbate.

In mare designul este similar cu cel al lui X3 Soul Style, insa la o privire atenta se remarca instant diferentele. Carcasa este realizata din policarbonat, sub capacul din spate regasindu-se sloturile pentru SIM-uri si pentru cardul microSD. Marginile sticlei ecranului sunt continuate de lateralele device-ului, fiind imbinate in asa fel incat nu exista spatii goale sau iesituri care sa agate. Pe partea din spate regasim camera, speakerul principal si sigla Allview. Pe laterala stanga sunt amplasate butoanele power si volume iar in partea de jos, spre coltul din dreapta se afla slotul microUSB.

? Cauta husa si accesorii pentru Allview X3 Soul Lite » catmobile.ro

Performantele lui Soul Lite sunt neasteptat de bune pentru nivelul sau. Astfel chipsetul Mediatek contine un quad-core Cortex A-53 de 1.3 GHZ si 3 GB memorie RAM. Spatiul de stocare intern de 16 GB poate fi extins la 256 GB cu ajutorul unui card microSD. Acest telefon vine cu Android Marshmallow preinstalat. Bateria este putin subdimensionata pentru aceste performante, insa modul inteligent de economisire permite celor 2400 mAh sa tina o zi de utilizare medie spre intens. Terminalul este compatibil 4G FDD si TDD.

Camera principala are senzorul de 13 megapixeli, beneficiind de tehnologia PureCel, cu o diafragma f/2.0. Aceasta are integrat modul text recognition, ce ii permite sa citeasca literele din cadrele luate, pentru a le transforma ulterior in mesaje. Camera secundara are 5 megapixeli si functia Flash Screen, care probabil foloseste display-ul pe post de blit.
X3 Soul Lite este un device accesibil ce promite multe. Nu este varful gamei, insa se descurca destul de bine in fata altor concurenti din aceeasi categorie de pret. La pretul de 899 de lei el este disponibil pe baza de precomanda, livrarile incepand din data de 5 august pentru varianta Gray.

Allview X3 Soul Lite »» Allview smartphone » Android smartphone » Display 5″ AMOLED capacitive touchscreen, 13 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Allview X3 Soul Lite »» Allview smartphone » Android smartphone » Display 5″ AMOLED capacitive touchscreen, 13 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Surse: allview.ro | buhnici.ro | mobilissimo.ro | yoda.ro

Summary
Review Date
Reviewed Item
Allview X3 Soul Lite
Author Rating
51star1star1star1star1star