Reviews

Allview V3 Viper » pret, disponibilitate si pareri

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Allview V3 Viper aduce o serie de noutati remarcabile in comparatie cu predecesorul sau. Noul smartphone este indiscutabil mult mai ergonomic, are ecran in format 18:9 (deci automat este mai aspectuos si mai ingust) si totodata, de acum este mai usor de manevrat.

Allview V3 Viper: practic, atragator, compact

Compania brasoveana Allview a anuntat oficial smartphone-ul Allview V3 Viper, un device care va putea fi achizitionat pe culori precum auriu, argintiu si negru. Datorita tehnologiei IML Art si design-ului 3D de pe spatele sau usor curbat, noul handset Allview are indiscutabil un aspect mult mai spectaculos.

Allview V3 Viper (2)

Nu lipseste din configuratia sa asistentul vocal AVI, asa cum gasim pe alte doua device-uri Allview la mare cautare pe piata: modelele X4 Soul Vision si X4 Soul Infinity. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu asistentul vocal AVI, trebuie mentionat ca acesta are la baza o platforma de inteligenta artificiala si este dezvoltat chiar de catre compania brasoveana.

3 GB memorie RAM are la bord Allview V3 Viper si o memorie nativa de 32 GB. Allview pune la dispozitia celor care se vor arata interesati de achizitionarea handset-ului si un slot pentru carduri microSD, astfel ca memoria flash a telefonului poate fi extinsa pana la 128 GB.

Dotarile foto ale telefonului sunt atractive. Selfie-camera are o rezolutie de 13 megapixeli, aceeasi rezolutie pe care o gasim de altfel si pe camera principala a device-ului. Avem functie de infrumusetare video atat pe fata, cat si pe spate, dar si functia „selfie de grup” pe camera frontala, un avantaj evident pentru cei care iubesc selfie-urile alaturi de prietenii lor.

Allview V3 Viper

Dincolo de design-ul mult mai atractiv si de maniera ergonomica in care este construit, Allview V3 Viper impresioneaza si prin panelul sau IPS LCD de 5.5 inch in diagonala, bazat pe tehnologie INCELL Full Lamination si „imbracat” in sticla curbata 2.5D. Totodata, acest ecran este protejat de Gorilla Glass 3 si are o rezolutie decenta, HD+ adica, 1440 x 720 pixeli.

Procesorul care conduce Allview V3 Viper catre performanta in gaming, multitasking si alte procese uzuale importante este un Mediatek, tactat la frecventa de 1.24 Ghz. Acest procesor este asociat cu placa video Mali T720 MP2 si are in configuratia sa, patru nuclee.

Allview V3 Viper este dual SIM si „simte” conectivitatea de tip 4G. Telefonul beneficiaza totodata de senzor de amprente si ruleaza proaspat scos din cutie, Android 8.0 Oreo, cel mai nou sistem de operare de la Google. Acumulatorul Allview V3 Viper are o capacitate de 3000 de mAh.

Allview V3 Viper: disponibilitate si pret

Smartphone-ul poate fi achizitionat de pe site-ul oficial Allview pentru suma de 899 de lei, la precomanda. Plusurile sale sunt aspectul excelent, asistentul vocal in limba romana, ecranul atractiv in format 18:9, constructia eleganta si design-ul in trend, dar si faptul ca permite utilizatorilor accesul la cel mai nou sistem de operare Android.

Allview V3 Viper (1)

Nici dotarile foto nu sunt deloc de neglijat, in timp ce acumulatorul are o capacitate suficient de mare. Un minus la capitolul viteza probabil, din cauza quad-core-ul de la MediaTek. Nu in ultimul rand insa merita apreciata cantitatea de memorie integrata, precum si functia Dual Sim. Allview V3 Viper este primul smartphone din portofoliul companiei brasovene care permite acces la functia Dual WhatsApp.

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 4 votes
Brand Name
Allview
Product Name
Allview V3 Viper
Price
RON 899