Reviews

Allview V2 Viper Xe review, pret, pareri si poze

Home  »  Reviews

Florin Codreanu

acum 6 ani

Cei care cauta performanta la un pret foarte bun intr-un smartphone elegant si atragator, se pare ca au de-acum o noua oportunitate. Este vorba despre Allview V2 Viper Xe, un telefon inteligent lansat de Allview despre care puteti citi mai multe intr-un review Allview V2 Viper Xe mai jos. De asemenea, puteti afla pretul Allview V2 Viper Xe si puteti comenta cu privire la felul in care telefonul arata si functioneaza la finalul acestui articol de prezentare.

Allview V2 Viper Xe review

Allview V2 Viper Xe ofera utilizatorului un ecran IPS HD de 5.5 inch cu rezolutie 1280×720 protejat de Corning Gorilla Glass 3. Terminalul care ruleaza pe Android 6.0 Marshmallow propune un acumulator cu o capacitate de 3150 mAh si un procesor Quad Core plus 3GB RAM. Din punct de vedere al sistemului de camere, Allview V2 Viper Xe propune o camera principala cu senzor de 13 megapixeli prevazuta cu PDAF care poate focaliza in numai trei secunde si o camera secundara cu senzor de 8 megapixeli pentru selfie-uri de calitate.

…. vezi Folii ecran pentru V2 Viper Xe

V2 Viper Xe este smartphone-ul dupa care vei intoarce cu siguranta privirea. Design-ul glossy, subtire, display-ul generos, dar si performantele celor doua camere raspund cerintelor unui public extrem de exigent, atent la detalii, aflat in permanenta in cautarea noutatilor si a unui raport corect calitate/pret. Este un smartphone care va strange cu siguranta multe”like-uri” – Lucian Peticila, General Manager Allview.

Spatiul de stocare al telefonului este de 16 GB, dar prezenta slotului de card ne asigura ca memoria sa flash poate fi extinsa pana la 128 de GB prin card micro SD. Touchscreenul este integrat in structura display-ului prin tehnologia On Cell.

Allview V2 Viper Xe pret si pareri

Dincolo de aspectul impecabil si de calitatea buna a unui display IPS HD parca usor peste medie, Allview V2 Viper Xe propune cateva detalii de ultima generatie care atrag utilizatorul. Este vorba despre sectiunea speciala ce poate fi accesata doar cu ajutorul unei parole, un Spatiu Privat care asigura intimitate si pe care eu personal il gasesc ca fiind foarte util.

Un alt plus al telefonului il reprezinta calitatea camerelor foto care se descurca excelent indiferent ca afara este lumina sau intuneric. Functiile camerelor ofera utilizatorului suportul necesar pentru a se adapta la orice cerinte si particularitati, un detaliu pe care il gasesc interesant si din nou, foarte util. Smartphone-ul ruleaza pe Android 6.0 Marshmallow si o face destul de rapid, cu toate ca se pot observa mici urme de lag. Procesorul este din punctul meu de vedere unul decent, chiar daca probabil se putea face mai mult la acest capitol. Allview V2 Viper Xe nu are probleme la capitolul browsing, dar la anumite jocuri care solicita ceva mai multe resurse fie se intra greu in aplicatie fie rulajul se desfasoara cu lag.

Dincolo de aceste aspecte, culorile pe care le ofera Allview V2 Viper Xe sunt vii si destul de apropiate de realitate. Terminalul asigura conectivitate 4 G si beneficiaza de un semnal bun in majoritatea zonelor in care l-am incercat. Chiar si in interiorul cladirilor, telefonul are un semnal bun, ceea ce pentru Allview este o realizare, cel putin din punctul meu de vedere. Lansat in luna noiembrie a acestui an, telefonul Allview V2 Viper Xe poate fi achizitionat pentru suma de 1099 de lei (vezi telefonul), un pret decent pentru ceea ce acest terminal poate sa ofere utilizatorilor.

…. citeste si ….:

Allview V2 Viper Xe review, pret, pareri si poze

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
Allview
Product Name
Allview V2 Viper Xe