Reviews

Allview lanseaza Allview V2 Viper S un smartphone intuitiv, rapid si calitativ cu un pret accesibil

Home  »  Reviews

catmobile

acum 7 ani

Allview va lansa modelul Allview V2 Viper S, un smartphone cu un design spectaculos si cu un sistem de operare Andorid 6.0 Marshmallow, optimizat pentru viteze foarte mari. Incepand din 13 octombrie, super smartphone-ul gandit si conceput la Brasov este disponibil la precomanda, urmand ca livrarile sa inceapa la sfarsitul lunii octombrie si inceputul lunii noiembrie.

Allview V2 Viper S » Specificatii complete

  • Sistem de operare: Android 6.0 Marshmallow
  • Display: 5 inch FULL HD (1080p)
  • Procesor: MediaTek Octa Core
  • Memorie RAM: 3 GB
  • Spatiu de stocare: 32 GB (se poate amplifica prin microSD pana la 128 GB)
  • Camera foto principala: 16 megapixeli
  • Camera foto frontala: 5 megapixeli
  • Format video: MPEG4, H.263, H.264
  • Baterie: Li-Po 3000 mAh
  • Dimensiuni:146,00 x 74,50 x 8,15 mm
  • Greutate: 141 grame

Allview V2 Viper S review si pret

Dual sim-ul companiei Allview nu impresioneaza doar prin design-ul sau stralucitor sau prin performantele sale tehnice ci si prin faptul ca se poate demonstra foarte util in gospodarie. Cum? Allview V2 Viper S include un transmitator cu infrarosu, care practic poate transforma telefonul intr-o telecomanda universala pentru anumite dispozitive electronice. Specificatiile terminalului cu care Allview cauta sa impresioneze piata din Romania si Europa avantajeaza utilizatorul din multe puncte de vedere. Fara indoiala, era loc de mai bine, insa pentru pretul de vanzare al smartphone-ului, Allview V2 Viper S pare un device atragator.

Acesta se bazeaza pe un procesor Octa Core si include o memorie de 3 GB RAM plus spatiu de stocare de 32 GB care poate fi extins prin utilizarea unui micro SD de pana la 128 de GB. Display-ul telefonului masoara 5 inch si are rezolutie FULL HD (1080p), in timp ce stabilitatea si timpul sau de raspuns sunt ajutate de tehnologia LTPS (Low Temperature Poly Sillicon LCD) sa asigure utilizatorului nu doar confort si incredere ci si o experienta foarte placuta. Colaborarea Allview cu Google si MediaTek aduce in prim plan conceptul FastPass, o tehnologie prin care utilizatorul este invitat sa-si aleaga orice aplicatie care il intereseaza printr-o libertate deplina de miscare si alegere. Capitolul camera foto nu lasa de dorit in cazul noului Allview V2 Viper S pentru ca smartphone-ul foloseste o camera foto principala de 16 megapixel plus un grup optic cu sase lentile si flash leduri care il ajuta sa asigure calitate chiar si in conditii de iluminat scazut. Camera foto principala are un senzor de 5 megapixeli si este excelenta in materie de selfie-uri.

Capabil sa suporte conexiuni de internet mobil la viteze 4 G si posesor al unui acumulator Li-Po 3000 de mAh, Allview V2 Viper S mizeaza si pe experienta Google Foto care ajuta utilizatorul sa-si salveze toate fotografiile in acelasi loc prin intermediul contului Google. Cu un consum redus de energie si cu posibilitatea de a descarca fisiere mai mari de 20 MB utilizand functia „descarcare accelerata” sau „Turbo Download”, Allview V2 Viper S isi completeaza arsenalul tehnologic de ultima generatie. Smartphone-ul este disponibil pe culorile auriu si gri si poate fi achizitionat pentru 1149 Lei, un pret rezonabil pentru caracteristicile sale.

Allview lanseaza Allview V2 Viper S un smartphone intuitiv, rapid si calitativ cu un pret accesibil

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 14 votes
Brand Name
Allview
Product Name
Allview V2 Viper S