Stiri

Allview Soul X5 Pro pregatit de lansare: avantajele noului smartphone cu breton al producatorului brasovean

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Allview Romania este pregatita sa-si imbunatateasca portofoliul cu noul Allview Soul X5 Pro. Cel mai nou device din seria Allview Soul este descris pe site-ul producatorului si va fi lansat oficial in aceasta luna.  Recent, compania a oficializat primul sau smartphone cu Android One, telefonul Allview A9 Plus.

Detalii despre Allview Soul X5 Pro: „It’s time to change Hello with Salut

Brasovenii de la Allview sunt pregatiti sa aduca pe piata din Romania inca un telefon cu „breton”. De aceasta data este vorba despre un device cu decupaj gandit in Romania, care ofera in plus si alte cateva noutati interesante.

Cea mai interesanta mi se pare optiunea bazata pe inteligenta artificiala, care are la baza nucleul Neuro Pilot. Cel putin in acest moment al pre-lansarii, compania promite datorita acestei optiuni o experienta superioara celei de pe alte telefoane din portofoliul sau.

Allview Soul X5 Pro

Allview Soul X5 Pro

Pe Allview Soul X5 Pro vom avea si o noua interfata, care va ajuta utilizatorul sa poata folosi noul handset cu o singura mana. Spre exemplu, optiunea de Swipe se poate face pe Allview Soul X5 Pro chiar si de la mijlocul ecranului pentru ca device-ul permite si in acest mod accesul la notificari.

Tot printr-un simplu Swipe vei putea elimina nevoia unei bare clasice de navigare. Principalul punct de atractie de pe Allview Soul X5 Pro il reprezinta fara doar si poate ecranul cu decupaj, care permite producatorului sa creasca raportul dintre display si corp.

In plus, Allview ne anunta pe site-ul sau oficial ca utilizatorul Allview Soul X5 Pro va putea renunta la breton, folosindu-se de optiunea „schimbare zona afisaj”.

Allview Soul X5 Pro (2)

Swipe-ul cu doua degete permite accesarea directa a fisierilor deja criptate in aplicatii precum contacte, mesaje, poze sau documente.

Modelul Allview Soul X5 Pro va incorpora totodata tehnologia Deep Face ID, dar si noul asistent vocal AVI. De asemenea, pe blogul oficial al producatorului se precizeaza ca viitorul smartphone va beneficia de optiunea wireless charging, conector tip USB C si o baterie de 3.000 de miliamperi.

„Consumul generat de sistemul de licalizare va fi optimizat prin limitarea frecventei cu care se face acesta si optimizarea algoritmului specific bazat pe miscarea utilizatorului”, anunta Allview Romania.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes