Reviews

Allview P9 Energy Lite pret, review, opinii si specificatii tehnice

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 7 ani

Terminalul Allview P9 Energy Lite face parte din gama P9 Energy a companiei brasovene, Allview, fiind lansat la finalul acestui an. La fel ca si fratii sai de gama (P9 Energy si P9 Energy mini), Allview P9 Energy Lite se remarca prin masurile sporite de securizare a datelor si specificatiile de ultima generatie. Un review Allview P9 Energy Lite puteti citi mai jos si totodata veti putea rasfoi opiniile personale ale autorului dupa utilizarea itemului amintit.

Allview P9 Energy Lite review

Allview P9 Energy Lite nu difera foarte mult la capitolul tehnologie de partenerii sai de gama. E drept, spre deosbire de P9 Energy(vezi review), terminalul Allview P9 Energy Lite propune o platforma hardware vizibil inferioara la anumite capitole. Asta nu face insa acest model mai putin valoros. In interiorul sau se ascunde un procesor Octa Core tactat la 1.5 Ghz pe Cortex A53, dar si o baterie impresionanta de 4000 mAh. Inferioara ca si capacitate comparativ cu bateria de la P9 Energy, acest acumulator nu dezamageste si asigura o autonomie excelenta (standby maxim 450 de ore). La capitolul memorie RAM, Allview P9 Energy Lite propune 3GB, gadgetul fiind totodata sustinut de 32 GB memorie interna. In ceea ce priveste placa grafica, Allview a optat pentru acest smartphone pe chip-ul Mali T860. Recomandam achizitionarea unei huse Allview P9 Energy Lite pentru protectia acestui device.

Allview P9 Energy Lite pret, review, opinii si specificatii tehnice

Allview P9 Energy Lite opinii si pret

Fara indoiala, Allview reuseste sa imprime terminalelor sale un design spectaculos. Este si cazul modelului Allview P9 Energy Lite care propune un design metalic si atragator plus un display HD de 5.3 inch (o noua diferenta fata de P9 Energy) de tehnologie IPS. Ecranul se comporta foarte bine, desi cu siguranta o varianta Full Hd suna ideal, inteleg optiunea Allview pentru a ramane in categorie si mai ales in pret. Platforma software se bazeaza pe Android 6.0 Marshmallow care se misca destul de bine. La fel de bine arata conectivitatea de tip 4G LTE si chiar as vrea sa remarc fluenta buna a semnalului pe care am descoperit-o pe acest smartphone. Experientele mele cu Allview la capitolul semnal nu au fost tocmai placute, dar de data aceasta, cel putin in cazul gamei P9 (implicit cazul Allview P9 Energy Lite) Allview a facut o treaba excelenta.

Camerele incluse in smartphone-ul Allview P9 Energy Lite sunt multumitoare conform criteriilor mele personale. Nu stiu ce asteptari veti avea dumneavoastra, dar pot sa va spun ca senzorul de 13 megapixeli al camerei principale este foarte bun. Camera principala primeste sprijin constant prin flash LED, HDR si phase detection autofocus si poate filma 1080p. Camera frontala a telefonului are un senzor de doar 5 megapixeli si beneficiaza de Screen Flash (display-ul tine loc de blitz). Nu are nivelul anuntat de Allview, dar nici nu as putea spune ca reprezinta o dezamagire. Selfie-urile realizate cu aceasta camera nu par profesionale, dar asigura o calitate acceptabila din punctul meu de vedere.

Per total, as spune ca Allview P9 Energy Lite nu este terminalul ideal despre care poti vorbi cateva zile la superlativ. Are anumite momente de lag, in ciuda faptului ca procesorul se descurca de regula minunat. Pretul Allview P9 Energy Lite este de 1199 de lei pe site-ul oficial al companiei brasovene, o suma deloc mica, dar i-as spune rezonabila in contextul unor specificatii de calitate.

Allview P9 Energy Lite pret, review, opinii si specificatii tehnice

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
2.5 based on 4 votes
Brand Name
Allview
Product Name
Allview P9 Energy Lite