Reviews, Stiri

Allview P8 Life review, pret si disponibilitate

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Allview P8 Life este un smartphone sub brand romanesc creat de compania brasoveana Visual Fan pentru gama mid-range de pe piata de telefoane mobile din tara noastra (si nu numai). Terminalul este unul usor, compatibil 4G si beneficiaza de un ecran cu rezolutie HD si diagonala de 5 inch. Poate fi achizitionat in doua culori pline de personalitate: dark grey si mocha gold. Poate fi considerat un smartphone de buget, la fel ca si Allview A8 Lite (review), despre care am discutat si noi recent.

Allview P8 Life review

Smartphone-ul mid-range, Allview P8 Life, reprezinta inca o alternativa pe care Allview o ofera pietei din Romania la sectiunea gama medie. Discutam despre un terminal cu ecran IPS de 5 inch, utilat cu un sistem de camere dual de camere, dar care ruleaza inca pe Android 6.0 Marshmallow.

Oferta Allview pentru telefoane din clasa medie nu este deloc una restransa. La inceput de an 2017, ea s-a imbogatit cu un nou item, denumit Allview P8 Life descris de catre oficialii companiei in termeni bine alesi si elegant „imbracati”: „Performant si accesibil in acelasi timp, Allview P8 Life iti va fi alaturi pentru toate provocarile zilei. Alege-l in nuanta care te inspira si fa-l martorul clipelor tale de neuitat.”

Allview P8 Life review, pret si disponibilitate

Allview P8 Life review, pret si disponibilitate

Brasovenii fac indiscutabil trimtere la caracteristicile mid-range ale terminalului care sunt insotite de un pret echilibrat si recomanda achizitionarea telefonului pe una dintre cele doua nuante, care va pot -sau nu- „inspira”. Amintind insa de caracteristicile sale, haideti sa vedem ce ofera acest smartphone.

Avem la dispozitie in primul rand, un display IPS HD de 5 inch, unul menit conform companiei brasovene sa asigure imagini si clipuri video in culori vii si atragatoare. Display-ul are o rezolutie HD (1280×720 pixeli) si beneficiaza de tehnologia ONCELL. In spatele sau se afla un procesor interesant, dar fara performante deosebite. Allview P8 Life este echipat cu procesor Quad Core tactat la 1.25 Ghz, Mediatek Helio Cortex A53. Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android™ 6.0, Marshmallow si dispune de o memorie RAM de 2GB si o memorie Flash de 16GB, ce poate fi extinsa prin utilizarea unui card microSD de pana la 128GB. Aceasta oferta multumitoare in opinia companiei cu sediul in Brasov putea fi in opinia mea imbunatatita. Pentru acelasi pret, piata smartphone din Asia ofera spre exemplu telefoane mobile cu o memorie RAM superioara si cu un procesor mai bun. Trecand insa peste acest detaliu, continuam prezentarea specificatiilor terminalului.

La capitolul autonomie, Allview sta bine la foarte putine terminale. Nu cred ca Allview P8 Life va sari din tipar, in ciuda bateriei sale cu o capacitate de 2500 mAh care nu trebuie sa sustina totusi un prototip foarte puternic. Dispozitivul se bazeaza pe o placa video de tip Mali T720, beneficiaza de caracteristica dual – sim fiind echipat pentru viteza 4G atat in standardul TDD cat si in FDD. Sistemul de camere propus de Visual Fan pentru acest terminal este unul dual, bazat pe o camera principala de 13 megapixeli cu autofocus si cateva functii speciale care sprijina creativitatea si veleitatile artistice ale fiecarui utilizator in parte, dar si dintr-o camera frontala de 5 megapixeli destinata efectuarii de selfie-uri.

Allview P8 Life

Allview P8 Life

Remarcabil in opinia mea este ca Allview P8 Life este un smartphone usor, el cantarind doar 136 de grame. Cei 8.3 milimetri grosime si constructia din policarbonat pe partea din spate asigura un design destul de placut. Neplacut insa este faptul ca smartphone-ul nu este dotat cu senzor de amprente! Beneficiaza in schimb de accelerometru, senzor de proximitate si senzor de lumina si asigura pasionatilor de muzica un port jack 3.5 milimetri pentru casti.

  • Smartphone 4G Dual SIM
  • Conectivitate Dual Mode – FDD si TDD
  • CPU: Quad-Core
  • GPU: Mali T720
  • OS: Android™ 6.0, Marshmallow
  • Memorie RAM: 2GB
  • Memorie Flash: 16GB, suporta card microSD de pana la 128GB
  • Turbo Download
  • Display IPS HD, 5”, OnCell, Full Lamination
  • Camera principala: 13MP cu Autofocus
  • Functii camera foto: panorama, fotografiere la zambet sau la semnul pacii,
  • Camera frontala 5MP, Face Beauty
  • Inregistrare video FullHD
  • Gesturi inteligente
  • Acumulator 2500mAh

Allview P8 Life pret si disponibilitate

Smartphone-ul poate fi achizitionat de pe site-ul oficial al companiei pentru suma de 599 de lei. Pentru aceeasi suma il puteti achizitiona si de pe site-ul cel.ro si foarte probabil, in curand, Allview P8 Life va intra si in oferta Digi Mobil, acolo unde este foarte posibil sa aiba un pret ceva mai avantajos la abonament.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 6 votes
Brand Name
Allview
Product Name
Allview P8 Life
Price
RON 599