Reviews

Allview P6 Plus pret, review, specificatii, opinii si poze de ultima ora

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 7 ani

Daca esti interesat de un smartphone bun cu Android, care sa nu-ti usureze insa definitiv buzunarul, s-ar putea sa avem raspunsul pentru tine. Arunca o privire peste Allview P6 Plus review si Allview P6 Plus pret si analizeaza impreuna cu noi cat de util poate deveni noua propunere a celor de la Allview Romania.

Allview P6 Plus review

Abia scos din „cuptoarele” de la Brasov, Allview P6 Plus este un smartphone de al carui aspect te vei indragosti. Si asta pentru ca designul sau este unul foarte placut si atragator, in timp ce componenta sa pare sa fie una macar decenta. Smartphone-ul Allview P6 Plus este fabricat din policarbonat si are spatele detasabil. Allview nu a neglijat deloc partea din fata a telefonului aplicandu-i un geam curbat 2.5D care-l face mai sigur si mai elegant. Desigur insa, nu strica sa arunci o privire peste variantele de carcase si de huse Allview de pe site-ul nostru pentru a fi sigur ca noul tau smartphone va fi protejat asa cum se cuvinte. Allview P6 Plus ruleaza Android 6.0 Marshmallow din fabrica si suporta conectivitate 4G LTE. Dual-simul brasovenilor de la Allview este dotat cu un ecran IPS cu diagonala de 5 inch si functioneaza pe baza unui procesor de tip Quad-Core. Memoria RAM atinge 2 GB, in timp ce capacitatea bateriei Allview P6 Plus este una destul de limitata: 2300 mAh. E drept, terminalul beneficiaza de un mod de economise activa a energiei care te poate salva in situatii neplacute. Sistemul de camere se bazeaza pe o camera foto principala de 8 megapixeli si pe una frontala de numai 2 megapixeli.

…. vezi Folii AllView P6_Plus

Allview P6 Plus pret, review, specificatii, opinii si poze de ultima ora

Allview P6 Plus pret si pareri

O sa incepem cu ceea ce va intereseaza probabil cel mai mult: Allview P6 Plus costa 499 de lei si poate fi deja achizitionat, aici,  dupa ce a fost lansat oficial pe 7 noiembrie. Imi place mult la acest produs faptul ca Allview pastreaza raportul greutate-dimensiune la un nivel potrivit. Allview P6 Plus cantareste 138 de grame, iar dimensiunile telefonului sunt 145 x 72 x 9.7 milimetri. Din pacate, pentru suma pe care trebuie sa o scoti din buzunar pentru a-l achizitiona, Allview a pregatit un display destul de modest. Rezolutia ecranului IPS LCD este de 854×480 pixeli, ceea ce mie personal mi se pare ciudat. La acesti bani pe piata poti gasi terminale cu display superior si procesor la fel de bun. Apropos de procesor, Allview P6 Plus integreaza un procesor Quad-Core tactat la 1.3 Ghz pe Cortex A-7 sustinut de Mali 400. Nu foarte impresionant, dar nu neaparat dezamagitor, pentru ca se pare ca telefonul ruleaza destul de rapid. Nu veti scapa insa de lag, iar conectarea la wireless nu va salveaza de problemele legate de browsing. Nu pare o misiune tocmai facila sa accesezi un site pe Allview P6 Plus mai ales daca te afli intr-o zona cu semnal slabut. Memoria flash are slot dedicat care se poate extinde pana la 128 de GB, ceea ce reprezinta o veste buna. Sunetul este decent la acest telefon, iar camerele functioneaza normal. E drept nici nu am asteptari foarte mari si nici voi n-ar trebui sa aveti de la un Allview care propune 8 megapixeli pe camera principala. Daca veti achizitiona telefonul de la Allview veti primi in pachet certificatul de garantie, manualul de utilizare, alimentatorul, cablul de date, castile si un flyer Bitdefender. Un pachet complet care-mi certifica ideea ca Allview stie sa se vanda bine. Acest telefon nu este unul pentru pretentiosii genului, dar se poate demonstra util, mai ales daca nu il veti achizitiona la liber ci pe baza de abonament.

Allview P6 Plus pret si pareri

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4.5 based on 17 votes
Brand Name
Allview
Product Name
Allview P6 Plus