Stiri

Allview lanseaza Allview X4 Soul Xtreme, flagship cu specificatii excelente

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Allview X4 Soul Xtreme este noul varf al gamei Soul, ne anunta cei cei de la Allview, care au lansat astazi acest flagship. Redam mai jos integral, declaratia General Manager-ului Allview Romania, domnul Lucian Peticila:

”Noul vârf al gamei Soul este expresia trăsăturilor care definesc tinerețea: putere, energie și frumusețe. Puterea se conturează grație procesorului, helio P25, care oferă cel mai eficient raport performanțe/consum în rândul chipset-urilor MediaTek. La capitolul energie, două circuite integrate asigură încărcarea ultrarapidă a acumulatorului, astfel că doar 10 minute de conectare la priză sunt suficiente pentru 4 ore de utilizare medie. Dacă adăugăm și selfie-urile spectaculoase surprinse de camera frontală de 20MP, avem imaginea completă a atuurilor care fac din Allview X4 Soul Xtreme un smartphone cuceritor”

>Citeste si: Allview X4 Soul Lite lansat oficial de compania brasoveana

 

Allview X4 Soul Xtreme specificatii

Noul Allview X4 Soul Xtreme din gama Soul isi bazeaza performantele pe excelentul procesor octa core Helio P25, unul superior procesorului integrat de X3 Soul PRO, flagshipul care a precedat modelul din acest an. Alaturi de acest model de chipset ruleaza acceleratorul grafic Mali-T880 MP2

Allview surprinde si isi depaseste limitele in privinta dotarilor foto ale acestui terminal de top, pregatindu-ne un Allview X4 Soul Xtreme echipat cu camera foto frontala de 20 de megapixeli plus cele 5 lentile wide de buna calitate. Aceasta camera pentru cadre selfie este sustinuta de o apertura f/2.0 si beneficiaza de tehnologia PureCel©Plus. Algoritmii Bokeh si tehnologia de recunoastere faciala, utilizatorul Allview X4 Soul Xtreme ar putea obtine un efect puternic, asemenator camerelor DSLR. Acelasi efect Bokeh este prezent si la camera principala a terminalului care se bazeaza pe un senzor de imagine de 13 megapixeli, plus 5 lentile si apertura f/2.0.

Allview X4 Soul Xtreme (3)

Allview pregateste asadar un terminal cu instrumente foto de cea mai buna calitate, camerele cu care este echipat Allview X4 Soul Xtreme fiind gata sa speculeze orice moment al zilei in favoarea dumneavoastra si menite sa obtina cadre excelente indiferent daca afara este o lumina naturala sau artificiala.

>>Profita de reducerile Catmobile la huse Allview

64 GB rezerva brasovenii memoriei de stocare a datelor din noul Allview X4 Soul Xtreme, dar aceasta capacitate poate fi extinsa pana la 256 GB prin intermediul cardului microSD. Memoria RAM este de 4GB DDR4 si asigura o viteza de procesare impresionanta. Acumulatorul acestui device va fi unul cu o capacitate generoasa de 4550 mAh, un cuantum care garanteaza conform producatorului 379 de ore autonomie in standby si peste 1500 de minute in convorbire.

Modelul Allview X4 Soul Xtreme de la Allview este echipat cu un impresionant IPS Full HD cu diagonala de 6 inch, iar panoul de sticla 2.5 D continua descrierea unui display valoros si atragator, protejat totodata de  Corning Gorilla Glass 3. Allview X4 Soul Xtreme nu este lipsit de senzorul de amprente si nici de o tehnologie noua de procesare audio.

Allview X4 Soul Xtreme (2)

Allview X4 Soul Xtreme pret si disponibilitate

Modelul Allview X4 Soul Xtreme este disponibil la precomanda pe site-ul oficial al producatorului. Pentru ceea ce ofera, suma pare destul de normala (1899 de lei). Precizam insa ca livrarile pentru acest produs vor incepe de la data de 11 iulie, dar si ca in perioada de precomanda, cei interesati de acest smartphone pot beneficia de un voucher cadou de 300 de lei. Allview X4 Soul Xtreme pare un telefon cu adevarat de top pregatit de compania brasoveana si se remarca prin specificatii de calitate, design atragator si pret echilibrat. Ramane sa-l testam si sa ne pronuntam exact asupra acestui device.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Allview
Product Name
Allview X4 Soul Xtreme
Price
RON 1899