Stiri

Allview anunta flagshipul Allview X4 Soul Infinity pentru 28 septembrie

Home  »  Stiri

catmobile

acum 7 ani

In iunie discutam prima data despre posibilitatea lansarii unui smartphone cu ecran 18:9 made in Romania. La doua luni distanta, compania Allview anunta lansarea oficiala a flagshipului revolutionar Allview X4 Soul Infinity pentru data de 28 septembrie.

Allview X4 Soul Infinity devine oficial pe 28 septembrie

Brasovenii de la Allview va invita sa va inscrieti pe site-ul oficial al companiei in pagina oficiala a noului flagship. Cei care vor accepta ideea inscrierii pe aceasta pagina vor fi rasplatiti cu un upgrade hardware daca vor achizitiona noul flagship Allview X4 Soul Infinity. Asa ca daca sunteti interesati de achizitionarea acestui telefon revolutionar pentru Romania si doriti sa beneficiati si de un upgrade hardware gratuit, va puteti inscrie pe pagina oficiala a produsului de pe site-ul Allview.ro.

lansare Allview X4 Soul Infinity

Pentru Romania, Allview X4 Soul Infinity se vrea a fi o adevarata premiera, intrucat device-ul va avea incorporat un asistent virtual cu feedback si comenzi in limba romana. Totodata, terminalul este felul in care Allview Romania se alatura trendului anului 2017: telefoane cu ecrane care au aspect 18:9.

X4 Soul Infinity va avea un panel cu diagonala de 5.7 inch si va fi imbracat in sticla curbata 2.5D. Cel mai probabil va suporta o rezolutie din ce in ce mai populara pe piata din China, Full HD+ urmand a avea posibilitate de filmare Ultra HD pe camera sa principala. Una dintre versiunile Allview X4 Soul Infinity va avea in mod cert o capacitate RAM mare, cel mai probabil de 6GB.

„Viziunea noastra a fost inca de la început sa oferim romanilor acces facil la tehnologie de ultima generatie. Este o promisiune care ne-a ghidat pasii in cei 15 ani de la crearea companiei si care ne-a adus astazi in momentul in care dezvoltam un smartphone uimitor, pentru care ne-am asumat o comanda de 50.000 de display-uri. Suntem increzatori ca acest terminal va face diferenta pe piata de tehnologie prin noi beneficii, pe care le vom dezvalui in momentul lansarii” – Lucian Peticila, General Manager Allview Romania

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes