Reviews, Stiri

Allview A5 Ready review: specificatii tehnice

Home  »  Reviews  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Allview A5 Ready

Allview smartphone »» Allview A5 Ready » Display 4.0″ Capacitive touchscreen, 5 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

In segmentul de piata al smartphone-urilor budget, producatorul Allview este mereu prezent cu cate un device care face concurenta destul de serioasa marcilor renumite, cum ar fi Lenovo, Huawei sau Samsung. Prin lansarea lui A5 Ready in luna mai a acestui an, producatorul autohton a oferit un nou device extrem de accesibil.

Allview A5 Ready »» Android smartphone » Display 4.0″ Capacitive touchscreen, 5 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Allview A5 Ready

Designul lui A5 Ready este clasic, colturile fiind pronuntate fara a fi ascutite, iar partile de sus si de jos ale carcasei sunt usor curbate, ceea ce confera un aspect destul de interesant. Carcasa este totusi construita exclusiv din plastic, care la anumite imbinari se deformeaza usor sau scartaie, dar numai la apasari puternice. Capacul din spate este oferit si separat, in diverse culori.

Pentru un device budget avem un ecran TFT de 4 inci cu o rexolutie de 400×800 pixeli cu o densitate de 233 ppi, care nu se comporta extraordinar de bine in lumina soarelui. Totusi imaginile afisate au o calitate multumitoare, asta daca luam in considerare un utilizator fara pretentii. Performantele lui A5 Ready sunt pe masura bugetului. Astfel avem un chipset Mediatek ce gazduieste un procesor quad-core de 1.3 GHZ si un procesor grafic Mali 400, aceste doua componente fiind ajutate de 1 GB RAM. Memoria interna are 8 GB spatiu de stocare si poate fi extinsa pana la 128 GB cu ajutorul unui card microSD ce are un slot dedicat.

? Cauta husa si accesorii Allview A5 Ready pe catmobile.ro »

Camera acestui device are rezolutia de 5 megapixeli si poate filma 480p, avand printre feature-uri HDR si panorama, fiind de asemenea dotata cu blit LED. Camera de selfie are 0.3 megapixeli. Desi are suport dual-sim, acest telefon nu este compatibil 4G, fata de competitori cum ar fi DOOGEE X5 Pro, care este net superior in acelasi pret. Bateria are capacitatea de 1400 mAh, iar la performantele acestui terminal este mai mult decat suficienta.

Concluzia ar fi ca la un pret ce se invarte in jurul sumei de 200 de lei, in functie de comerciant, acest telefon nu poate oferi mai mult. Este genul de terminal potrivit pentru copii sau persoane care nu tin neaparat sa beneficieze de functiile complete ale unui smartphone. In ofertele operatorilor de telefonie este regasit la cele mai avantajoase preturi sau abonamente.

Allview A5 Ready »» Android smartphone » Display 4.0″ Capacitive touchscreen, 5 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Allview A5 Ready
Author Rating
51star1star1star1star1star