Reviews, Stiri

AllCall Rio S telefon de buget cu 2GB RAM, camera duala si baterie de 3200 mAh

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cei de la AllCall au lansat pe piata terminalul AllCall Rio care din pacate a fost privat de conectivitate 4G. Situatia s-a „rezolvat” de la sine prin lansarea de catre aceeasi companie a modelului AllCall Rio S, un device care vine cu cateva plusuri fata de modelul standard, dar si cu un pret ceva mai mare. Totusi, smartphone-ul companiei AllCall este unul de buget si poate fi cumparat de pe site-uri precum:

  • Gearbest.com pentru 89,99$ (echivalentul a 350 de lei)
  • Bangood.com pentru 99, 99$ (echivalentul a 391 de lei)

AllCall Rio S review, specificatii tehnice, imagini

Noul device al companiei AllCall este atractiv din punct de vedere al aspectului, datorita combinatiei inspirate dintre sticla si metal, realizata pe un telefon de buget. Cu toate ca provenienta sa este una chineza, device-ul se bazeaza pe componente japoneze, incepand cu ecranul IPS LCD si continuand cu camera sa foto duala, marca Sony.

AllCall Rio S (2)

AllCall Rio S are marele avantaj de a permite utilizatorilor accesul al conectivitatea de tip 4G. Asta spre deosebire de modelul AllCall Rio care nu asigura aceasta optiune. Noul terminal al celor de la AllCall are un ecran productie Sharp cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie 1280 x 720 pixeli. Acest ecran este imbracat in sticla curbata model Asahi si are o buna densitate a pixelilor.

Sub capota, terminalul ascunde un motor marca MediaTek MT6737 tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Procesorul este unul quad-core pe 64 de biti, cuplat cu acceleratorul grafic ARM MALI T720 MP1 tactat la frecventa de 650 Mhz. Configuratia hardware a telefonului cuprinde o memorie RAM de 2GB si o capacitate nativa de stocare a datelor de 16 GB. Aceasta capacitate poate fi extinsa de catre utilizator folosind un card microSD. Practic, memoria nativa a telefonului, poate fi extinsa pana la 32GB via micro SD. Daca sunteti in cautarea unor carduri de acest tip, puteti verifica inclusiv oferta de carduri de memorie de pe site-ul nostru.

AllCall Rio S (1)

Din punct de vedere foto, smartphone-ul celor de la AllCall sta asa cum stau majoritatea telefoanelor de buget: nici prea bine, nici foarte rau. Daca pe partea din spate avem o camera principala duala (Sony) cu senzori de imagine de 8, respectiv 2 megapixeli, pe partea din fata, AllCall Rio S dezamageste profund. Compania producatoare nu a reusit decat sa includa un selfie-cam de doar 2 megapixeli, ceea ce mi se pare extrem, extrem de putin chiar si pentru un telefon de buget.

AllCall Rio S ruleaza insa din fabrica Android 7.0 Nougat in versiune stock, ceea ce poate fi privit ca un plus incontestabil din mai toate punctele de vedere. Device-ul ofera optiuni de conectivitate importante precum WiFi 802.11 b/g/n, bluetooth 4.0, GPS sau microUSB 2.0 cu optiunea OTG. Pe AllCall Rio S avem si senzor de proximitate, dar si senzor de lumina, optiunea autofocus pe camera principala alaturi de Flash LED si functia Radio FM, utila celor care nu se pot dezlipi de frecventele FM.

AllCall Rio S

AllCall Rio S se bazeaza pe o baterie de 3200 miliamperi, una mai mare decat producatorul inclusese initial in interiorul terminalului AllCall Rio (2700 mAh).

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui telefon de buget de la AllCall trebuie sa stiti ca terminalul poate fi achizitionat pe culori precum rosu, albastru, auriu si negru. Pretul sau, asa cum aminteam inca de la inceputul articolului este unul rezonabil. De remarcat ca phablet-ul se bucura conform producatorului de o rezistenta impresionanta. AllCall ne anunta ca AllCall Rio S poate rezista la caderi de pana la 2 metri, iar straturile de sticla Asahi Glass il fac de asemenea rezistent la socuri si zgarieturi.

Specificatii cheie AllCall Rio S

  • Triple glass protection
  • 3D ecran curbat
  • 5.5-inch SHARP HD display
  • MT6737 4X Cortex-A53 1.3GHz procesor
  • 2GB RAM + 16GB ROM memorie
  • SONY 8.0MP + 2.0MP camera principala duala
  • 2.0MP camera frontala (selfie-cam)
  • 3200mAH baterie
  • Android 7.0 sistem de operare
Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
AllCall
Product Name
AllCall Rio S