Reviews, Stiri

AllCall Atom pret, specificatii tehnice, imagini si pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania AllCall a lansat in luna octombrie device-ul AllCall Atom, un terminal de buget foarte atractiv ca pret si specificatii. Acest dispozitiv este disponibil si in oferta emag.ro si poate fi achizitionat pentru doar 485 de lei. Ce ofera insa AllCall Atom la acest bani? Aflam in cele ce urmeaza.

AllCall Atom review, specificatii tehnice, detalii oficiale

Chiar daca este un teelfon de buget, AllCall Atom arata foarte bine. De altfel, design-ul sau atractiv este unul dintre primele puncte de interes care atrag atentia asupra sa. Ecranul telefonului ocupa o mare parte din suprafata frontala a device-ului, iar marginile sale laterale sunt destul de subtiri.

Partea de sus si de jos a telefonului este ceva mai groasa, dar nu distruge nimic din aspectul remarcabil al unui telefon de buget placut ochiului. AllCall Atom e catchy, iar materialele folosite la constructia sa, desi nu sunt premium, lasa o impresie excelenta.

AllCall Atom isi dezvaluie pe partea din spate modulul dual al camerei. Corpul sau metalic si design-ul slim plus sticla curbata 2.5 D contribuie din plin la look-ul atractiv al acestui telefon.

Din fabrica, AllCall Atom ruleaza Android 7.0 Nougat, are slot dual SIM, port micro USB si tehnologie bluetooth 4.0. Nu lipseste optiunea radio FM si nici functia GPS. Avem tehnolgoie wi-fi 802.11 b/g/n si mufa pentru casti de 3.5 milimetri. Foarte placut in aspectul telefonului butonul fizic capacitiv din fata, despre care nu stim daca include sau nu senzorul de amprente, dar cu siguranta lasa impresia unui telefon ceva mai scump.

Ecranul are rezolutie HD si o diagonala de 5.2 inch, plus multitouch in 5 puncte si o rata de contrast 1000:1. Conform producatorului, afisajul este de tip JDI, iar „tehnologia IPS aduce o perspectiva mai larga asupra campului vizual, oferind posibilitatea unei vizibilitati mai mari a filmelor, jocurilor si cartilor electronice”. Acelasi producator ne anunta ca densitatea pixelilor de pe acest telefon atinge 300 pixeli per inch.

Allcall Atom

Procesorul este un quad-core pe 64 de biti, destul de bun pentru jocuri, video si rularea de filme. Este vorba despre un chipset MediaTek MT6737 tactat la 1.3 Ghz, cuplat cu 2 GB memorie RAM si cu 16 GB pentru stocarea de date. Dotarile foto ale acestui terminal de buget sunt atractive. Device-ul are camera foto duala pe spate cu doi senzori de 8, respectiv 2 megapixeli. Camera frontala in schimb are o rezolutie de 2 megapixeli, fiind aproape inexistenta. AllCall Atom are o baterie Li-Polymer cu o capacitate de 2100 miliamperi.

Telefonul AllCall Atom cantareste doar 152 de grame si are o grosime de 8.5 milimetri. Poate fi achizitionat momentan doar pe culoarea auriu (gold).

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
AllCall
Product Name
AllCall Atom