Stiri

Alcatel Idol 5s se pregateste de lansarea oficiala

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Alcatel Idol 5s va fi urmatorul terminal pe care chinezii de la TCL Corporation il vor lansa sub brandul Alcatel, pe care l-au achizitionat in 2004. Modelul Alcatel Idol 5s este una dintre incercarile companiei de a aduce pe piata un handset mid-range capabil sa vanda cat mai multe unitati inclusiv in Europa sau America, deci dincolo de granitele Chinei.

Alcatel Idol 5s primeste certificarea FCC

Faptul ca terminalul este tot mai aproape de oficializare il confirma vestile din ultima perioada si stirea prezentata astazi de site-ul GSMArena. Conforma acestei surse, Comisia pentru Comunicatii Federala din Statele Unite ale Americii a acordat certificarea necesara unui nou model al TCL Corporation.

Este vorba despre modelul 6060S, cel despre care specialistii sustin ca ar fi exact modelul Alcatel Idol 5s. Certificarea din partea FCC pentru handsetul pregatit de compania chineza inseamna ca telefonul va putea fi comercializat in America de Nord.

Posibile specificatii Alcatel Idol 5s

Alcatel Idol 5s (posibil)Smartphone-ul pe care il pregateste TCL Corporation nu are inca specificatii oficiale, insa daca este sa dam crezare celor de la Gizmochina, modelul ar urma sa vina pregatit cu cateva caracteristici foarte atragatoare.

⇒ Vezi cum arata Alcatel Idol 4s si citeste review-ul acestui telefon

Alcatel Idol 5s va avea conform sursei citate un ecran capacitiv touchscreen in 16 milioane de culori cu diagonala 5.2 inch. Ecranul va fi unul de tip AMOLED si va beneficia de protectie Corning Gorilla Glass.

Device-ul va rula din fabrica Android 7.0 Nougat si va avea sub capota un motor destul de puternic: procesorul octa-core de la MediaTek MT6757 Helio P20 bazat pe patru nuclee Cortex A-53 de 2.3 Ghz si alte patru nuclee Cortex A-53 de 1.7 Ghz. Nu este insa exclus ca pe piata din America, modelul sa beneficieze de un procesor de la Qualcomm, deci un Snapdragon.

Procesorul va fi sprijinit de 4GB memorie RAM (versiunea cea mai scumpa) si 64 GB spatiu de stocare a datelor. Va exista insa si o versiune cu 3GB memorie RAM si 32 GB spatiu de stocare a datelor.

Dotarile foto ale terminalului nu vor iesi din registrul mid-range, Alcatel Idol 5s urmand a se baza pe o camera foto de 12 megapixeli si pe un selfie – cam de 8 megapixeli. E drept, camera principala a telefonului va avea o apertura excelenta: f/1.8. Nici GizmoChina si nici alte surse nu ofera informatii despre capacitatea bateriei noului Alcatel Idol 5s.

Vom reveni cu amanunte despre viitorul terminal Alcatel Idol 5s in perioada urmatoare si va vom tine la curent cu detaliile oficiale ale acestui model de telefon.

Summary
Alcatel Idol 5s se pregateste de lansarea oficiala
Article Name
Alcatel Idol 5s se pregateste de lansarea oficiala
Description
Alcatel Idol 5s a primit inca o certificare, de aceasta data pentru piata americana si pare din ce in ce mai aproape de lansare