Reviews, Stiri

Primul smartphone cu camera foto duala pe fata si pe spate: Alcatel Flash impresii si specificatii

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Alcatel Flash, creatia celor de la TCL a fost lansat oficial si vine cu o mare surpriza pentru piata smartphone: terminalul este primul smartphone cu camera foto duala pe fata si pe spate. Cu specificatii mid-range si o baterie destul de generoasa, Alcatel Flash este o mare surpriza pe piata anului 2017, o surpriza insa placuta, despre care vom discuta in continuare.

Alcatel Flash: smartphone cu camera foto duala pe fata si pe spate

Despre ofertele din aceasta perioada a celor de la Alcatel am tot discutat pe blogul catmobile, insa Alcatel Flash este o surpriza si o premiera in acelasi timp, fiind primul smartphone din lume care beneficiaza de aceasta caracteristica „ciudata”: sistem de camere foto dual pe fata si pe spate.

Dupa ce in urma cu putin timp am analizat noul Alcatel A5, adica primul smartphone care vine echipat cu o carcasa de tip LED pe spate, acum este randul sa aruncam o privire peste ceea ce ne propune Alcatel Flash, o alta premiera interesanta propusa de TCL.

Alcatel Flash

Alcatel Flash beneficiaza de un display de tip IPS de 5.5 inch cu rezolutie full HD adica 1920×1080 pixeli. Deloc rau, pentru un terminal despre care pana acum cateva zile nu stiam mai nimic. Mai mult decat atat, telefonul are un ecran care asigura o foarte buna densitate a pixelilor pentru un mid-range, 401 pixeli per inch. Alcatel Flash este un dual-sim capabil de conectivitate 4G, care-si bazeaza performantele pe un procesor puternic de tip deca-core. Este vorba despre un chipset MediaTek, Helio X20 tactat la frecventa de 2.1 Ghz, care primeste sprijin important de la memoria de 3GB RAMi. Spatiul de stocare al telefonului Alcatel Flash poate fi extins prin carduri de tip microSD. In versiunea de baza, Alcatel Flash asigura o memorie nativa de 32GB spatiu stocare.

Smartphone-ul ruleaza Android 6.0 Marshmallow si se prezinta cu o baterie destul de interesanta. Acumulatorul acestui telefon are o capacitate de 3100 mAh si vine cu tehnologie de incarcare rapida, pe care orice utilizator o va descoperi ca fiind foarte utila. La capitolul conectivitate, Alcatel Flash mai beneficiaza de Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi Hotspot, Wi-Fi direct, mufa jack de 3.5 milimetri, GPS cu A-GPS, GLONASS, BDS si bluetooth de ultima generatie. De asemenea, primul telefon din lume cu camera duala atat pe fata cat si pe spate are la dispozitie si un scanner de amprente.

Alcatel-Flash-2

Creatia celor de la TCL impresioneaza fara indoiala in ceea ce priveste dotarile foto, pentru ca la aceasta ora nu exista un alt terminal care sa aiba camera foto duala si pe fata si pe spate. Alcatel Flash are si este echipat cu doi senzori marca Sony (IMX258) de 13 megapixeli pe partea din spate si cu alti doi senzori pe partea din spate. Acestia din urma au cate 8, respectiv 5 megapixeli. Sistemele foto duale ale terminalului Alcatel Flash sunt de tip color/monocrom, dar reprezinta cu siguranta o noutate impresionanta pentru companie si pentru piata de telefoane mobile din acest an.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
3 based on 1 votes
Brand Name
TCL Alcatel
Product Name
Alcatel Flash