Stiri

Alcatel A7 XL este oficial: specificatii tehnice, pareri, imagini

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Alcatel A7 XLNoul Alcatel A7 XL a fost lansat la IFA Berlin 2017 de catre TCL Corporation si Alcatel. Chinezii de la TCL detin dupa cum stim brandul Alcatel si si-au propus sa lanseze cateva terminale de buget atractive la editia din acest an a expozitiei din Germania. Noul Alcatel A7 XL cucereste prin aspectul placut, procesul de manevrabilitate facil, camera principala si prezenta Nougat-ului inca din cutie. Este al doilea device important lansat la Berlin de Alcatel dupa Alcatel Idol 5. Mai multe detalii despre noul device Alcatel, aflam in cele ce urmeaza.

Specificatii Alcatel A7 XL

Alcatel A7 XL beneficiaza de un design placut si de o constructie atractiva. Are margini rotunde, nu este deloc un telefon greu in ciuda dimensiunilor ecranului sau (cantareste 175 de grame) si are o grosime de doar 8.7 milimetri. Disponibil in format single sim si dual sim, device-ul se bazeaza pe un ecran LTPS IPS LCD capacitive touchscreen cu diagonala de 6 inch si rezolutie Full HD, in speta 1920 x 1080 pixeli.

Ecranul telefonului reprezinta de altfel unul dintre cele mai importante argumente ale noului item. Beneficiaza de protectie Asahi Dragontail Glass si are un raport de 76.3% cu corpul telefonului. Ecranul IPS LCD in 16 milioane de culori asigura si o foarte buna densitate a pixelilor: 367 pixeli per inch.

Noul A7 XL are Nougat 7.1 la bord si se bazeaza pe un procesor octa-core de la MediaTek MT6750S. Acesta este cuplat cu 3GB memorie RAM si cu 32GB memorie nativa. Nu lipseste portul microSD pentru carduri de acest tip, port prin care utilizatorul poate extinde memoria nativa pana la 64Gb.

Alcatel A7 XL are camera duala pe partea din spate, cu doi senzori de 12, respectiv 2 megapixeli. Camera principala vine cu phase detection autofocus, dual LED dual tone, HDR si panorama si poate filma cu 30 de cadre pe secunda Full HD. Deloc rau! Pe partea din fata, A7 XL are o camera ceva mai modesta, dar suficient de buna, cu rezolutie 5 megapixeli si LED flash.

In materie de conectivitate, Alcatel A7 XL ofera wi-fi 802.11 a/b/g/n, wi-fi direct, hotspot si bluetooth 4.2. Terminalul nu este lipsit de GPS cu A-GPS, port microUSB 2.0 si senzor de amprente montat pe partea din spate. Acumulatorul device-ului este un alt punct forte al item-ului tinand cont de capacitatea sa de 4000 miliamperi.

Alcatel A7 XL poate fi achizitionat pe culori ca negru si auriu (metal black si metal gold), iar pretul de achizitie se ridica la 280 de euro.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Alcatel
Product Name
Alcatel A7 XL