Stiri

Alcatel A7 apare deja in baza de date a site-ului GFXBench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Pe site-ul nostru ati putut citi recent detalii despre lansarea Alcatel U5 HD, cel mai nou dintre handset-urile companiei detinute de chinezii de la TCL Corporation. Iata ca la scurt timp distanta apar primele informatii oficiale si despre Alcatel A7, smartphone care ar urma sa fie lansat la IFA Berlin 2017. Modelul si-a facut aparitia in baza de date a site-ului GFXBench si pare un phablet destul de interesant.

Alcatel A7 specificatii si imagini

Noul Alcatel A7 este o versiune mai mica a uriasului Alcatel A7 XL. A fost inregistrat cu numele de cod Alcatel 5090 si spre deosebire de Alcatel A7 XL, acest device vine cu un ecran mai mic, de 5.5 inch. Rezolutia panelului este insa aceeasi (HD), in schimb, primim o oferta generoasa in materie de memorie.

Alcatel A7 specificatii

Modelul A7 are 3 sau 4GB memorie RAM in functie de versiunea disponibila si un spatiu nativ de stocare a datelor de 32 GB. Conform site-ului GFXBench, noul terminal Alcatel are la bord un motor MediaTek model MT 6750T, un chispet octa-core tactat la frecventa de 1.5 Ghz.

Phabletul Alcatel A7 ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, customizat probabil cu o versiune proprie de interfata marca Alcatel. Din specificatiile de pe Geekbench, aflam ca modelul A7 are o camera foto principala de 16 megapixeli si o camera frontala de 8 megapixeli.

Imaginile de mai jos care intruchipeaza modelul Alcatel A7 vin prin intermediul celebrului leaker, Roland Quand. Se pare ca terminalul va fi disponibil pe culoarea negru, dar va avea accente aurii in anumite portiuni.

Această prezentare necesită JavaScript.

Din imaginile selectate, putem observa de asemenea ca A7 are un LED pe partea frontala pentru selfie-uri mai clare si butoane de volum si on/off in partea dreapta.

Conform ultimelor informatii, noul model A7 va costa 250 de euro, insa nu se stie exact daca acesta va fi pretul pentru versiunea 3GB sau pentru versiunea 4GB.

Summary
Alcatel A7 apare deja in baza de date a site-ului GFXBench
Article Name
Alcatel A7 apare deja in baza de date a site-ului GFXBench
Description
Alcatel A7 si-a dezvaluit o parte dintre specificatiile sale in baza de date oficiala a site-ului de benchmarking GFXBench