Stiri

Alcatel 3V specificatii dezvaluite inainte de lansarea oficiala

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Noua gama de telefoane de la Alcatel incepe sa prinda contur. La CES 2018, compania a lansat oficial modelul de buget Alcatel 3C, telefon cu ecran imens in format 18:9. Acum, inainte de debutul sau oficial la Mobile World Congress de la Barcelona, Alcatel 3V isi dezvaluie cele mai importante specificatii tehnice. La Mobile World Congress din acest an, compania va lansa si modelul Alcatel 5.

Alcatel 3V specificatii tehnice

Unul dintre cei mai cunoscuti leakeri din zona Tech&It, Roland Quandt a dezvaluit o mare parte dintre specificatiile acestui terminal, intr-o postare pe contul sau oficial de Twitter. Conform lui Quandt, noul Alcatel 3V va fi disponibil pe piata in culori precum albastru, negru si auriu.

Trecand insa la partea cea mai importanta, sa aruncam o privire peste specificatiile Alcatel 3V care au ajuns iata in mediul online datorita lui Quandt.

Telefonul se va baza pe un ecran de 6.0-inch in diagonala. Panelul este un IPS care va suporta o rezolutie 2160 x 1080 pixeli, adica o rezolutie Full HD+. La bordul sau, va functiona un procesor MediaTek, model MT8735A, procesor cuplat cu acceleratorul grafic Mali T20 MP2. Frecventa maxima a quad-core-ului din Alcatel 3V va fi de 1.45 Ghz.

Acest chipset va fi sustinut de 2 Gb memorie RAM si de 16 Gb dedicati stocarii de date. Utilizatorul va putea extinde capacitatea de stocare pana la 128 GB via carduri de memorie microSD.

In ceea ce priveste compartimentul foto, smartphone-ul Alcatel 3V se va baza pe o camera foto dual ape spate, o camera care va ascunde o combinatie de senzori de 12, respectiv 2 megapixeli. Frontal, device-ul vine cu un selfie-cam de 5 megapixeli, care prin interpolare software ajunge la 8 megapixeli. Ambele camera ale dispozitivului sunt dotate cu LED Flash.

Se pare ca Alcatel 3V va avea o autonomie mai mult decat decenta. Si asta, datorita bateriei de 3.000 de miliamperi, care poate asigura pana la 6 ore continue de convorbiri si pana la 500 de ore in standby.

Alcatel 3V

Alcatel 3V

O veste excelenta pentru cei care sunt interesati de acest model de telefon de la Alcatel: smartphone-ul de tip phablet va fi echipat din fabrica cu Android 8.0 Oreo. La capitolul conectivitate, Alcatel 3V va suporta 4G VoLTE, WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS cu A-GPS, dual SIM si port microUSB.

8.05 milimetri grosime va avea acest device, care totodata, va cantari 155 de grame. Latimea sa are 76 milimetri.

Summary
Alcatel 3V specificatii dezvaluite inainte de lansarea oficiala
Article Name
Alcatel 3V specificatii dezvaluite inainte de lansarea oficiala
Description
Leaker-ul Roland Quandt a dezvaluit specificatiile tehnice ale noului smartphone Alcatel 3V, telefon care va fi lansat in curand pe piata
Author
Publisher Name
Catmobile