Reviews

Alcatel 3V, smartphone mid-range cu ecran de 6-inch si Android Oreo

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Asa cum era de asteptat, cei de la Alcatel au lansat oficial in aceasta saptamana modelul Alcatel 3V, cel mai nou telefon mid-range din portofoliul companiei. Terminalul costa in India aproximativ 10 mii de rupii indiene, echivalentul a 600 de lei, in Romania.

Iata-i specificatiile tehnice:

🔵Display de 6 inch, cu rezolutie Full HD+, aspect 18:9 si sticla 2.5D
🔵Procesor de 1.4 Ghz, quad-core, MediaTek MT8735A
🔵Placa video Mali T720 MP2GPU
🔵Memorie RAM de 3 GB si capacitate de stocare de 32 GB (extensibila)
🔵Android 8.0 Oreo la bord
🔵Camera de 12 megapixeli (ajunge la 16 megapixeli prin interpolare)+2 megapixeli (ajunge la 5 megapixeli prin interpolare)
🔵Camera de 5 megapixeli frontal (*ajunge la 8 megapixeli prin interpolare)
🔵Greutate de 155 grame
🔵Grosime de 8.05 milimetri
🔵Suport 4G VoLTE
🔵Baterie de 3.000 mAh

Primele pareri despre Alcatel 3V

Noul model Alcatel 3V va putea fi achizitionat pe trei culori diferite: negru, albastru si gold. E vorba de trei nuante speciale care primesc denumirea „Spectrum”.

Alcatel 3V (3)

Device-ul surprinde prin faptul ca are un design placut si nu cantareste deloc mult pentru un telefon cu ecran de 6-inch. In plus, dincolo de ecranul in format 18:9 cu diagonala generoasa, device-ul are un design slim, avand o grosime de doar 8.05 milimetri.

Pe ecranul de mari dimensiuni surprinde de asemenea placut si rezolutia destul de buna, Full HD+, adica 2160 x 1080 pixeli. De mentionat ca ecranul are un plus la nivel de design pe ecran, datorita sticlei curbate 2.5D.

Sub capota, Alcatel a ales sa includa un procesor quad-core de la MediaTek cu viteza maxima de 1.45 Ghz. Nu este cel mai rapid procesor pe care puteau sa-l includa, dar producatorul ne asigura de eficienta sa si de plusul pe care il aduce la nivel de economisire energie. Acest procesor este cuplat cu placa video Mali T720 MP2.

Alcatel 3V (2)

Memoria RAM atinge 3GB ceea ce reprezinta o veste buna. In principiu, Alcatel 3V ar trebui sa poata rula aproape orice joc din Magazin Play. Stocarea de date ajunge la 32 GB, ceea ce nu e putin lucru pe un telefon de buget, in contextul in care sistemul de operare lasa liberi aproximativ 23-25 GB. Oricum, memoria nativa poate fi extinsa via microSD pana la 128GB.

Smartphone-ul se bazeaza pe Oreo 8.0 ca sistem de operare, iar acumulatorul sau are o capacitate de 3.000 de miliamperi. In sectorul foto, Alcatel 3V promite doar dupa interpolare, pentru ca in sine, camerele sale nu au rezolutii foarte puternice.

Prin upgrade, camera duala poate ajunge la 16+5 megapixeli, iar camera frontala, pentru selfie-uri si video calling pana la 8 megapixlei. Ambele camere au din fericire blit integrat.

Alcatel 3V

Alcatel 3V are senzor de amprente pe spatele sau si finisaje metalice foarte atractive. Este un device interesant, fara specificatii impresionante, dar cu design placut si un pret, care speram noi ca o sa mai scada dupa lansarea oficiala. Vom reveni cu detalii.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Alcatel
Product Name
Alcatel 3V