Stiri

Alcatel 3C cu ecran de 6-inch in format 18:9 va fi lansat la CES 2018

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

La evenimentul CES 2018 care se desfasoara in aceste zile in Las Vegas, compania chineza, TCL, detinatoare a brandului Alcatel, a anuntat primele handset-uri cu ecrane 18:9 din istoria companiei. Noua serie de smartphone-uri Alcatel este formata din telefoanele de serie Alcatel 1, Alcatel 3 si Alcatel 5 (a nu se confunda cu Alcatel Idol 5). Cel mai nou device despre care TCL a discutat la CES 2018 este insa Alcatel 3C, smartphone despre care vom vorbi si noi in cele ce urmeaza.

Noul Alcatel 3C: ecran urias, cu diagonala de 6-inch, in format 18:9 la 120 euro

Cei de la Slashleaks au reusit sa ofere publicului larg primele poze cu acest nou device, care din cate se arata, va avea un aspect aproape premium.

Alcatel 3C este insa considerat cel mai ieftin smartphone cu ecran full-screen, dupa cum scrie publicatia belgiana Le Soir. Telefonul va fi disponibil pe culori metalizate, care cel mai probabil vor fi auriul, albastrul si negrul.

Fara doar si poate, principalul punct de atractie din jurul Alcatel 3C este ecranul sau foarte mare in dimensiuni cu format 18:9. Se pare ca modelul va miza pe o diagonala de 6-inch si pe o rezolutie Full HD.

Alcatel 3C

Alcatel 3C

Sub capota, cei de la TCL au ales includerea unui procesor nou de la MediaTek, un quad-core tactat la frecventa de 1.3 Ghz, model MT8321. Este putin mai rapid acest chipset decat platformele entry-level din anii trecuti, iar aceasta veste nu poate decat sa ne bucure.

Memoria RAM a fost insa limitata de producator la 1 GB RAM, in timp ce capacitatea de stocare a datelor va putea fi extinsa pana la 128 GB, ceea ce reprezinta o veste excelenta, tinand cont ca in versiunea de baza, Alcatel 3C va avea doar 16 GB.

In sectorul foto, phablet-ul va miza pe o camera de 8 megapixeli pe partea sa din spate si de un selfie-cam de 5 megapixeli, in partea sa frontala. Atat camera principala, cat si camera secundara de pe fata vor fi echipate cu LED Flash. Smartphone-ul va avea senzorul de amprenta plasat pe partea sa din spate, iar acumulatorul va fi unul excelent, cu o capacitate de 3000 de miliamperi.

Autonomia modelului 3C de la Alcatel se va indrepta astfel spre 15 ore in convorbiri si spre 300 de ore in standby. Cel mai probabil, telefonul va rula Android 7.0 Nougat proaspat scos din cutie.

Alcatel 3C (2)

De remarcat optiunile de conectivitate care vor fi prezente in configuratia acestui model: Wi-Fi 802.11 b/g/n, HSPA+, Bluetooth 4.2, GPS si suport dual – SIM. Conform celor mai recente informatii, telefonul va cantari 168 de grame si va avea o grosime de 7.9 milimetri.

Cele mai noi informatii din presa asiatica anunta ca Alcatel 3C va costa 120 de euro. Totodata, pana la finalul Consumer Electronics Show (CES) 2018, acest device va fi prezentat oficial de catre producator. Compania va anunta oficial in aceasta perioada si alte device-uri precum: Alcatel 1X, Alcatel 3, Alcatel 3V, Alcatel 3X sau Alcatel 5.

Summary
Article Name
Alcatel 3C cu ecran de 6-inch in format 18:9 va fi lansat la CES 2018
Description
TCL va lansa la CES 2018 un nou model de buget: Alcatel 3C. Vezi ce specificatii aduce si ce pret va avea acest terminal