Reviews, Stiri

Alcatel 3C a fost anuntat oficial

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Va anuntam in urma cu cateva zile faptul ca Alcatel va lansa la CES 2018 modelul Alcatel 3C, smartphone de tip phablet, cu ecran urias in format 18:9 si un pret mic de achizitie. Ei bine, compania detinuta de chinezii de la TCL au oficializat produsul, iar noi va oferim toate detaliile necesare.

Alcatel 3C specificatii si detalii tehnice oficiale

Modelul Alcatel 3C este primul dintre terminalele Alcatel care intra pe piata in 2018. Totodata, acest device este si cel mai putin potent probabil din nou gama, dar asigura totusi utilizatorilor un ecran in format 18:9.

Alcatel 3C

Asadar, noul Alcatel 3C vine cu ecran de 6-inch in diagonala si rezolutie 1440 x 720 pixeli. Chiar daca are o diagonala atat de mare, telefonul se simte ca un phablet ergonimic, ecranul sau avand parca o dimensiunie mai mica. Si asta se explica de fapt prin marginile foarte subtiri ale panelului.

Sub capota, Alcatel 3C ascunde un procesor MediaTek MT 8321, un quad-core pe 32 de biti, tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Din pacate, producatorul a cuplat acest chip cu doar 1 GB memorie RAM si cu 16 GB memorie nativa. Destul de putin, insa va reamintim ca terminalul va avea un pret destul de mic de achizitie.

Alcatel 3C (2)

Departamentul foto ne propune o camera principala de 8 megapixeli pe partea din spate si o camera frontala de 5 megapixeli. Avem senzorul de amprente montat pe partea din spate, iar printre optiunile importante ale terminalului mentionam tehnologia bluetooth 4.2, suportul dual-sim si tehnologia wi-fi b/g/n. Autonomia terminalului de 6-inch al celor de la Alcatel va fi asigurata de o baterie de 3000 de miliamperi.

Conform site-ului GizmoChina, Alcatel 3C costa 129.99 euro si va fi disponibil pe culori precum Metallic Black, Metallic Blue si Metallic Gold. Nu exista momentan informatii care sa ne confirme o data oficiala la care Alcatel 3C va fi disponibil oficial in magazine. Momentan, ne bucuram de anuntul companiei si asteptam sa vedem ce impact va avea in sectorul low-budget.

Alcatel 3C (1)

Dispozitivul arata bine, are atat o constructie ergonomica, dar si una aspectuoasa si optiuni destul de importante, printre care si ecranul 18:9. In schimb, platforma mobila este destul de modesta, iar memoria lasa de dorit.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Alcatel
Product Name
Alcatel 3C