Stiri

Aici a ajuns realitatea virtuala! Japonezii se casatoresc mai nou cu personajele favorite din desene animate

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Se spune ca dragostea nu are limite. Se spune de asemenea ca tehnologia nu are limite. Filosofia din aceste doua fraze se intalneste la mijloc si devine palpabila atunci cand realitatea virtuala controleaza totul.

Japonia: realitatea virtuala la cele mai inalte culmi!

In Japonia, Realitatea Virtuala (VR-ul) a atins cote din ce in ce mai inalte de la o zi la alta. Ambiantele artificiale create pe calculator ofera o simulare a realitatii extrem de reusita. Atat de reusita, incat utilizatorul poate capata impresia de prezenta fizica aproape reala, atat in anumite locuri reale, cat si in locuri imaginare.

Dar, japonezii au mers chiar mai departe. Cei de la LADBible discuta de cateva zile despre un trend incredibil care tine chiar de VR. Trendul se datoreaza jocului dezvoltat de niponi, Niizuma Lovely x Cation, un role-play prin care jucatorii pot crea diverse relatii pline de insemnatate cu unul dintre cele trei personaje principale ale jocului. Si pentru ca Realitatea Virtuala exista si atinge cote impresionante in aceasta tara, s-a ajuns chiar mai departe de atat.

O anumita locatie din Tara Soarelui Rasare permite chiar casatoria dintre jucatorul de Niizuma Lovely x Cation si unul dintre aceste personaje. Totul se realizeaza prin intermediul unor procedee clasice de realitate virtuala. Jucatorii isi aleg personajul favorit si ajung in fata altarului improvizat unde in final pot chiar sa-si „sarute mireasa”. Reactiile la acest „eveniment” au fost diferite:

Unii s-au declarat dezgustati:

Altii au parut incantati de idee:

Iar altii…indiferenti

Aceste nunti de tip VR au devenit extrem de populare in Japonia intr-un timp foarte scurt si confirma amplitudinea fenomenului de realitate virtuala despre care specialistii sustin ca in maxim 5-6 ani va domina autoritar piata de tehnologie la nivel global.

Pe Catmobile.ro poti gasi diverse accesorii de realitate virtuala, acum la reducere. Te poti decide ce pereche de ochelari VR vrei sa alegi sau poti cumpara o telecomanda de tip joystick VR Case, la 20% reducere. Compania noastra va updata aceasta oferta in perioada urmatoare, asa ca profita acum de reducerile noastre din aceasta perioada.

Summary
Aici a ajuns realitatea virtuala! Japonezii se casatoresc mai nou cu personajele favorite din desene animate
Article Name
Aici a ajuns realitatea virtuala! Japonezii se casatoresc mai nou cu personajele favorite din desene animate
Description
Realitatea virtuala evolueaza constant; japonezii i-au gasit insa foarte multe intrebuintari printre care si casatoria cu personaje animate