Stiri

(Actualizare) Update Galaxy Note 9. Toate detaliile sunt aici! Care sunt noutatile de pe One UI 2.1

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Samsung Galaxy Note 9 a primit un nou update din partea companiei. Este vorba despre o noua versiune One UI 2.1, care asigura un plus de stabilitate si de performanta acestui smartphone.

Daca esti interesat sa cumperi un telefon high-end, cu performante impresionante, produs de Samsung Electronics, avem pentru tine o super oferta de la eMag. Acum ai posibilitatea sa-ti achizitionezi acest device pentru numai 3.249 de lei. Pe eMag.ro ai Telefon mobil Samsung Galaxy Note 9, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Midnight Black la un pret imbatabil!

Update Galaxy Note 9 – Toate detaliile si noutatile de pe One UI 2.1

După ce a lansat recent versiunea OneUI 2.0 bazat pe Android 10 pentru Galaxy Note 9, Samsung a lansat acum si actualizarea One UI 2.1 pentru acelasi smartphone. Actualizarea aduce un update important de securitate Android pentru luna iunie, împreună cu funcții noi pentru smartphone-ul Samsung Galaxy Note 9.

Sammobile raportează că cea mai recentă actualizare software, se cheama N960FXXU5ETF5 și are dimensiunea de 1.2 GB. Se spune ca aceasta actualizare a ajuns deja in Germania, acolo unde pe mai multe dispozitive, deja ruleaza.

Noua actualizare vine cu funcții Quick Share și Music Share, care vă permit să partajați fișiere și, respectiv, conexiunea audio Bluetooth cu alte dispozitive. Acesta oferă de asemenea noi funcții ale camerei, precum modurile Single Take, Pro video și Zone AR în aplicația pentru camere, precum și funcția Quick Share.

Asa cum spuneam, se pare ca acest nou update Galaxy Note 9 ruleaza deja in Germania, iar utilizatorii pot verifica actualizarea accesând Setări> Actualizare software> Descărcați o instalare.

Galaxy Note 9 este unul dintre cele mai bune telefoane ale momentului de la Samsung. Este echipat cu un ecran de 6.4-inch cu rezolutie Quad HD Plus (tehnologie Super AMOLED, 2960 x 1440 pixeli), cu aspect 19.5:0 si o densitate a pixelilor calibrata la 516 ppi. Smartphone-ul de tip flagship are procesor Samsung Exynos 9810 la bord si vine cu camere foto bazate pe AI. Avem o combinatie de 12 megapixeli pe senzorul principal, cu apertura variabila, care poate fi schimbata de la f/1.5 la f/2.4. Al doilea senzor are 12 megapixeli si este de tip telephoto, avand totodata posibilitatea de zoom optic 2x, cu apertura f/2.4. La nivel selfie, Galaxy Note 9 are un shooter de 8 megapixeli. Este aproape imposibil să nu fi mulțumit de calitatea camerelor atât din punct de vedere al competenței hardware cât și software. Initial, device-ul a rulat, din fabrica, Android 8. El vine cu o memorie nativa de 512 GB si cu 8GB dedicati memoriei RAM