Stiri

Acer Predator Helios 300 laptop pentru gaming. Vine cu Intel Core i9-11900H

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

A fost lansat oficial noul Acer Predator Helios 300 laptop pentru gaming, echipat cu procesorul Inte Core i9-11900H din a 11-a generație. Mai multe detalii despre el, în cele ce urmează.

Specificații tehnice, preț, disponibilitate Acer Predator Helios 300

Noul Acer Predator Helios 300 poate fi achiziționat pentru moment din magazinul oficial Acer, dar și de pe site-ul Flipkart. Prețul său este unul pe măsură: aproximativ 8.400 de lei în traducere românească. Totuși, vorbim despre un laptop dedicat gaming-ului, care oferă câteva avantaje importante, inclusiv un procesor de ultimă generație.

În primul rând, Acer Predator Helios 300 vine cu un ecran IPS de 15.6 inch, cu rame foarte subțiri. Panourile Full HD de 360Hz, 300 Hz și 165 Hz vor fi un plus pentru gameri, mai ales că rata de răspuns la overdrive este de până la 3ms.

Așa cum spuneam și mai sus, Acer Predator Helios 300 are un procesor de top. Este vorba despre Intel Core i9 de a 11-a generație. Laptopul folosește o placă video puternică, adică Nvidia GeForce RTX seria 30 și până la 32 de GB RAM DDR4 de 3200 MHz cu stocare PCIe.

Totodată, pentru că în timpul jocului știm că un astfel de device se poate încălzi destul de mult, Acer propune o tehnologie utilă: noile ventilatoare AeroBlade 3D, a 5-a generație. Fluxul de aer rămâne constant puternic datorită funcției Vortex Flow, iar temperaturile vor fi scăzute.

Tot pentru gameri, Acer vine cu o tastatură RGB cu patru zone de taste transparente în formă concavă pentru WASD. Dispune de două taste integrale pentru a acționa Turbo și PredatorSense. Poți atinge Turbo pentru overclocking instantaneu sau PredatorSense pentru a deschide aplicația de utilitate.

Conectivitatea este asigurată de controlerul Ethernet Killer E2600, Killer Wi-Fi 6 AX1650i și Control Center 2.0. În ceea ce privește sunetul, laptopul Acer Predator Helios 300 vine cu un sistem surround DTS:X Ultra, care oferă sunet surround la 360 de grade.

Opțiunile de porturi disponibile pe noul Acer Predator includ HDMI 2.1, cel mai recent USB 3.2 cu Thunderbolt 4, care acceptă funcționalitatea DisplayPort și Power Delivery. Noul HDMI 2.1 vă permite, de asemenea, să vă conectați cu ușurință la un monitor extern de tip 8K60 sau 4K120.

Pont: Petreci mult timp în fața laptopului? Îți recomand acest suport laptop aluminiu care e și reglabil și o să te ajute să ai o postură cât mai corectă.