Reviews, Stiri

Acer Liquid Z6 Max pret, specificatii tehnice si pareri dupa lansarea oficiala

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Acer Liquid Z6 Max (2)Pentru multi dintre dumneavoastra, compania Acer inseamna in mare parte laptop-uri de buna calitate. Dar producatorul a intrat de ceva timp si pe piata smartphone, iar propunerile sale n-au fost deloc neglijate de publicul tinta din Asia. Anul trecut, Acer Liquid Z530 a fost unul dintre terminalele entry-level spre mid-range care au lasat o impresie foarte placuta. Anul acesta, Acer revine cu cateva propuneri interesante, iar una dintre aceste propuneri este Acer Liquid Z6 Max. De aceasta data nu mai vorbim de un terminal obisnuit si ieftin ci despre un device destul de scump, cu specificatii puternice si aspect excelent. Mai multe informatii despre Acer Liquid Z6 Max aflam in cele ce urmeaza.

Acer Liquid Z6 Max sistem de operare bun si aspect excelent

Noul Z6 Max impresioneaza de la prima vedere, prin simplul fapt ca aspectul sau tradeaza o constructie eleganta si atractiva. Device-ul primeste senzor de amprente pe partea frontala, are un design placut si slim (grosimea sa este de 9.2 milimetri) si se remarca prin carcasa din metal eleganta si rezistenta.

Terminalul ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, un sistem de operare care are mari sanse sa fie unul curat, tinand cont ca informatiile de moment nu reliefeaza prezenta vreunei interfate.

Acer Liquid Z6 Max procesor rapid si ecran Full HD

Noul device al companiei Acer vine cu un ecran cu dimensiuni de phablet. Acer Liquid Z6 Max are un panel cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie Full HD, ecran pe care il imbraca in sticla curbata 2.5D. IPS LCD-ul nu este unul fenomenal, dar pare peste nivelul cu care Acer ne obisnuise anul trecut.

In schimb, platforma pe care se bazeaza deivce-ul este un MediaTek model MT6750T tactat la frecventa de 1.5 Ghz. Este un chipset bun, rapid si destul de performant pentru acest segment. Octa-core-ul la care apeleaza Acer Liquid Z6 Max este unul pe 64 de biti si functioneaza in tandem cu placa video ARM Mali T860

Acer Liquid Z6 Max memorie si autonomie de calitate

Noul model al companiei Acer vine cu 4 GB memorie RAM si cu 64 Gb spatiu nativ de stocare a datelor. Terminalul are si slot pentru carduri microSD prin intermediul caruia utilizatorul poate extinde capacitatea de stocare a datelor pana la 128 Gb.

Acer Liquid Z6 Max

In ceea ce priveste autonomia, noul Acer Liquid Z6 Max are pe ce se baza! Device-ul primeste sprijinul categoric avantajos al unui acumulator cu capacitate de 4670 de miliamperi, acumulator dotat cu tehnologie de incarcare rapida de ultima generatie. Acest acumulator se conecteaza prin port MicroUSB 2.0 si suporta totodata tehnologia OTG (On-The-Go).

Acer Liquid Z6 Max dotari foto neasteptat de calitative

Z6 Max din gama Liquid de la Acer se focuseaza pe partea de selfie-uri atunci cand vine vorba de specificatiile camerelor sale.

Asta pentru ca e usor sa intuiesti ce a vrut Acer sa faca plasand o camera de 16 megapixeli pe partea frontala a dispozitivului. Avem senzor CMOS si diafragma excelenta F2.0 pe aceasta camera, configurandu-ne un peisaj tehnologic de calitate.

Partea frumoasa este ca si pe partea din spate, Acer Liquid Z6 Max are o camera destul de puternica, echipata cu un senzor de 13 megapixeli. Avem si aici o diafragma puternica, F2.0, si acelasi senzor CMOS. Camera primeste sprijin si de la functii importante precum autofocus sau blitz LED.

Acer Liquid Z6 Max pret si disponibilitate

Noul phablet al companiei Acer poate fi achizitionat pe culoarea auriu si este un terminal de tip dual sim cu dual standby. Pretul sau de achizitie insa mi se pare ametitor de mare, in ciuda propunerii atractive pe care compania o face pentru segmentul mid-range: 330 de dolari, echivalentul a 1270 de lei la ora redactarii acestui articol.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Acer
Product Name
Acer Liquid Z6 Max
Price
$ 330