Stiri

Abonamentul Twitter Blue a fost confirmat. Ce noutati aduce pe langa butonul ”Undo Tweet”

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 3 ani

Twitter a confirmat existența abonamentului plătit Twitter Blue în aplicația sa, care aduce butonul Undo Tweet, teme pentru aplicație și multe altele.

Abonamentul Twitter Blue a fost confirmat de catre Twitter. Noutatile pe care le aduce

S-a zvonit că Twitter va lansa un nou abonament plătit pentru aplicația sa, inca de acum două săptămâni, iar site-ul web de microblogging a confirmat în cele din urmă același lucru.

Twitter a confirmat existența abonamentului Twitter Blue în aplicația sa prin listarea sa din App Store pe iOS, precum și în aplicația însăși. Twitter Blue a fost listat ca o achiziție în aplicația Twitter pentru iOS cu un preț de 2,99 USD (dolari) pe lună. Acest lucru a fost observat pentru prima dată de Jane Manchun Wong pe Twitter, care a fost, de asemenea, primul care a identificat existența serviciului.

Capturile de ecran partajate de Wong dezvăluie caracteristicile unice pe care le poate oferi abonamentul, inclusiv teme de culoare care se presupune că vor da un aspect nou aplicației în funcție de nevoile utilizatorului.

Abonamentul oferă, de asemenea, acces la pictogramele de aplicații personalizate ale Twitter, cu opțiuni precum Albastru, Violet, Galben, Negru și multe altele. Wong mai spune că modul Reader încă nu a ajuns în aplicație. Descrierea caracteristicii precizează că modul cititor ar putea face mai ușor pentru utilizator citirea firelor.

Butonul „Undo Tweet” a sosit și el odata cu abonamentul si funcționează acum ca alternativă la mult solicitatul buton „Edit” pentru tweets. Cu această opțiune, odată ce postezi tweet-ul, vei avea opțiunea de a anula postarea și Twitter te va readuce la ecranul de postare. Problema aici este că obțineți doar 5 secunde după postare pentru a anula ceea ce ați postat.

Lucrurile nu se termină aici, deoarece compania lucrează și la mai multe etichete și avertismente, împreună cu subtitrări îmbunătățite. Twitter este hotărât să facă din Spaces singura platformă pe care o căutați, pentru un chat audio de grup cu persoane aleatorii. Chiar și Clubhouse a început acum o versiune beta Android cu un număr mic de utilizatori, astfel încât să capteze publicul nu numai pe iOS, ci și pe Android.