Stiri

9 telefoane de la LG care primesc update la Android 10

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Android 10 a fost lansat oficial pe piata, iar marii producatori se grabesc cumva sa faca trecerea spre cel mai nou sistem de operare de la Google. Printre ei si LG Electronics, companie care a anuntat deja ca 9 dintre telefoanele sale vor primi update la sistemul de operare cel mai recent lansat pe piata de gigantul american.

Le vom trece si noi in revista, mai jos. Asadar, acestea sunt cele 9 telefoane de la LG care primesc update la Android 10.

9 telefoane de la LG care primesc update la Android 10

LG planuieste sa lanseze update-ul la Android 10 pe 9 dintre telefoanele sale. Conform celor de la LG Italia, modelele de telefon LG V50, LG G8X, LG8S, LG V40, LG G7, LG K50S, LG K40S, LG Q60 si LG K50 vor beneficia de noul update la Android 10. Compania a mai anuntat ca LG V50 ThinQ va primi update-ul la Andorid 10 incepand cu luna februarie.

In acelasi timp, LG G8X se va bucura de noul update la Android 10, abia in al doilea trimestru al anului. LG G7, LG G8S si LG V40 se vor bucura de cel mai nou update la Android in trimestrul al treilea al anului, in timp ce modelele LG G50S, LG K50 si LG Q60 vor face pasul spre Android 10 in trimestrul al patrulea din acest an.

Prin acest update, utilizatorii vor beneficia de aici incolo de noul mod întunecat (dark mode) la nivelul întregului sistem, împreună cu Live Caption, care va marca automat videoclipuri, podcast-uri și mesaje audio în orice aplicație cu o singură atingere. Alte caracteristici mici din actualizare includ asistență pentru transmisie audio directă la dispozitivele de protejare a auzului si emoji care includ inclusiv tipologii diferite in functie de sex. Pentru alte informatii despre telefoane de la LG te asteptam pe blogul nostru. Ramai alaturi de CatMobile pentru cele mai noi informatii din zona telefoanelor mobile si nu numai.