Top list

8 telefoane pe care le asteptam la Mobile World Congress 2018

Home  »  Top list

CatMobile.ro

acum 6 ani

Mobile World Congress se apropie cu pasi rapizi astfel ca atentia noastra se indreapta spre cel mai important eveniment al inceputului de an in materie de tehnologie. Companii mari precum Samsung Electronics, Xiaomi, Huawei, Sony Corporation sau LG vor fi prezente la acest eveniment si pregatesc cateva lansari de telefoane foarte atractive. Ce asteptari avem in materie de flagship-uri de la Mobile World Congress 2018, aflam in cele ce urmeaza. Gasiti mai jos o lista a celor mai atractive telefoane care vor fi lansate la aceasta conferinta care se va tine intre 26 februarie si 1 martie.

Telefoane de top care vor fi lansate la Mobile World Congress 2018

1. Samsung Galaxy S9, S9+

Chiar in cursul zilei de ieri va ofeream cele mai noi detalii legate de felul in care vor arata aceste doua terminale. Navele amiral ale companiei Samsung din acest an vor fi prezentate la Mobile World Congress 2018, iar daca esti curios sa afli detalii despre pret Samsung Galaxy S9, S9+ verifica articolul din link.

Pret Samsung Galaxy S9, S9+

Cert este ca aceste doua telefoane canalizeaza atentia generala a tuturor celor implicati in acest fenomen. Design-ul lor nu difera foarte mult de cel pe care l-am vazut in 2017 pe seria S8, insa senzorul de amprente a fost mutat sub camera, ceea ce va face telefoanele mai usor de utilizat. Noile camere cu aperturi variabile si o experienta selfie mai buna sunt alte doua detalii spectaculoase de pe Samsung Galaxy S9, S9+. In plus, vom avea ocazia sa verificam noile chipset-uri Snapdragon 845 (pentru versiunile dedicate Statelor Unite) respectiv Exynos 9810 SoC pentru versiunile europene.

2. Xiaomi Mi Mix 2S

O versiune avansata a lui Mi MIX 2 si unul dintre cele mai „asteptate” telefoane ale anului. Un sondaj realizat pe Twitter printre cateva mii de utilizatori ne dezvaluie in mod surprinzator ca versiunea Xiaomi Mi Mix 2s este cea mai asteptata de la Mobile World Congress 2018.

Xiaomi Mi Mix 2s

Intr-adevar, device-ul arata spectaculos si va avea un raport ecran-corp fantastic, chiar mai mare decat Mi Mix 2. Sub capota, acest telefon va avea procesorul Snapdragon 845, care a fost cuplat de Xiaomi cu 8 GB RAM si pana la 256 GB pentru stocarea de date. Senzorul dual al camerei principale va fi Sony, model IMX 363.

3. Huawei P20

Un alt flagship care a atras foarte mult atentia. Huawei P20 va fi si el prezent la Mobile World Congress 2018 si si-a dezvaluit deja specificatiile in baza de date a site-ului de certificari TENAA. Acest model va fi primul telefon Huawei din seria P care va avea ecran in format 18:9.

Huawei P20

O alta trasatura distinctiva este deja celebra „triple camera setup” despre care s-a scris/vorbit intens in aceasta perioada. Telefonul va fi propulsat de un chipset octa-core Kirin 970 cu inteligenta artificiala si ar urma sa fie cuplat se pare cu 6 sau 8 GB RAM, depinde de varianta pe care cumparatorul este interesat sa o achizitioneze. Conform celor mai noi scapari din domeniu, vom avea si o versiune de Huawei P20 Lite, despre care nu stim daca va fi lansat sau nu tot la Mobile World Congress 2018.

4. Nokia 9

Flagship, de asemenea. S-ar putea sa fie chiar cel mai impresionant dintre flagship-urile scoase pe piata de HMD Global, insa momentan se stiu prea putine despre specificatiile sale. Nokia 9 va avea fara indoiala ecran in format 18:9 si margini curbate, in timp ce procesorul va fi, in mod cert, acelasi omniprezent Snapdragon 845 de la Qualcomm. Telefonul high-end al finlandezilor va avea 4 sau 6 GB memorie RAM la bord.

5. Sony Xperia XZ2 / XZ Pro

Sony Corporation, care tocmai ce a anuntat ca si-a schimbat liderul, va fi prezenta la Mobile World Congress 2018 cu noile sale flagship-uri din gama Xperia XZ. Cele mai des vehiculate nume sunt Sony Xperia XZ2 si Xperia XZ Pro, telefoane care se pare ca vor alunga design-ul OmniBalance pentru un design borderless.

Sony Xperia XZ2 Pro (2)

Unul dintre aceste terminale atractive va avea ecran 4K cu diagonala de 5.7 inch si procesor Snapdragon 845 de la Qualcomm. La fel ca orice alt terminal de top al Sony, Sony Xperia XZ2 / XZ Pro va fi sustinut de performante excelente la nivel de camere foto, un design atractiv si un foarte bine optimizat software.

6. Asus Zenfone 5

ASUS vine de asemenea la Mobile World Congress 2018 si isi face simtita prezenta sub #BackTo5, pentru ca un device Asus Zenfone 5 a mai fost lansat in trecut. ASUS a confirmat insa ca noul Asus Zenfone 5 va fi lansat la acest eveniment din Barcelona, acolo unde compania va lansa probabil alte trei modele atractive.

7. LG V30s

In urma cu putin timp va scriam ca LG pregateste o versiune de upgrade a modelului LG V30, cu toate ca multi se asteptau inca la LG G7. E posibil ca LG V30s sa se numeasca intr-un final LG V30 Plus Alpha, dar momentan aceasta informatie ramane la nivel de speculatie.

LG V30s - Mobile World Congress 2018

Mai multe detalii despre LG V30s gasiti pe blogul nostru.

8. Motorola Moto G6

Incheiem seria telefoanelor foarte asteptate la Mobile World Congress 2018 cu Motorola Moto G6, urmatorul smartphone mid-range pe care parteneriatul Lenovo-Motorola il pregateste pentru lansarea pe piata. Seria va fi confirmata la Barcelona, iar Moto G6 va fi insotit de Moto G6 Plus si Moto G6 Play. Primele doua versiuni vor avea ecrane in format 18:9, in timp ce modelul G6 Play va fi probabil un entry-level ceva mai accesibil ca pret.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes