Stiri

6 telefoane Sony care primesc update la Android 9.0 Pie

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Sony este una dintre primele companii care va beneficia de update-ul la noul sistem de operare al celor de la Google, Android 9.0 Pie. Presa din Japonia, confirma intelegerea dintre Sony si Google, astfel ca 6 dintre telefoanele producatorului cu sediul central in Tokyo vor primi acest update incepand cu luna septembrie.

6 telefoane Sony imbraca haine software noi

Sony a anuntat ca isi programeaza update-ul la Android 9.0 Pie pe cateva dintre telefoanele sale. Mai precis, 6 telefoane Sony vor primi update la noul sistem de operare de la Google, incepand cu luna viitoare.

Conform site-ului GizChina, care citeaza doua publicatii nipone, compania va aduce noul sistem de operare Android 9.0 Pie pe urmatoarele sale 6 terminale:

Sony XZ2
Sony Xperia XZ2 Compact
Sony Xperia XZ2 Premium
Sony Xperia XZ1
Sony Xperia XZ1 Compact
Sony Xperia XZ Premium

Informatia este completata de faptul ca aceste telefoane Sony mentionate mai sus, vor incepe sa primeasca update-ul la Android 9 incepand cu septembrie, dar nu mai tarziu de noiembrie.

Si alti producatori anunta update la Android 9.0 Pie pe telefoanele lor importante

Evident, Sony nu este singurul mare brand care planuieste sa faca acest salt spre Android 9.0 Pie. Vivo, unul dintre cei mai importanti producatori din China a confirmat de asemenea ca va aduce noul sistem de operare Google pana la sfarsitul anului, pe cateva dintre telefoanele sale importante. Cel mai probabil, pentru Vivo, acest update se va realiza in trimestrul patru al anului si doar pe anumite terminale pe care producatorul le considera esentiale.

Intre timp si Nokia asteapta sa aduca prin Developer Preview 4 noul Android 9.0 Pie pe telefonul Nokia 7 Plus.

Google a inceput deja sa asigure update la Android 9.0 Pie pe linia sa de telefoane Pixel: Google Pixel 2, Google Pixel 2 XL, Google Pixel si Google Pixel XL. Viitoarele Google Pixel 3 XL si Google Pixel 3 vor avea Android 9.0 Pie din fabrica.

In afara de aceste nume, am aflat recent si ca Essential Phone va primi update-ul la Android 9.0, ceea ce pare pe undeva firesc, daca tinem cont ca fondatorul companiei Essential este Andy Rubin, unul dintre parintii sistemului de operare Android. Alti producatori care vor asigura update la Android Pie sunt Xiaomi, Oppo si OnePlus.

Summary
Aggregate Rating
5 based on 6 votes
Brand Name
Sony
Product Name
Telefoane Sony