Top list

5 telefoane ieftine si bune la EMAG in 2020. Ce smartphone iti poti cumpara la un pret accesibil

Home  »  Top list

catmobile

acum 4 ani

Oferta celor de la emag pentru noul an presupune cateva reduceri semnificative pentru anumite modele de telefoane. La inceputul noului an, magazinul online vine cu reduceri la telefoanele Apple, dar si cu alte preturi interesante. Vei gasi mai multe telefoane ieftine resigilate, dar si bonusuri traduse prin reducerile aplicate unor telefoane Huawei sau Samsung.

Noi ne-am oprit la 5 telefoane ieftine si bune la EMAG in 2020, pentru ca stim ca inceputul anului va insemna un prilej bun pentru tine sa-ti cumperi un device nou. Totodata, acest articol este dedicat celor care nu doresc sa investeasca prea multi bani intr-un telefon mobil, dar care isi doresc sa achizitioneze un device capabil sa performeze decent la un anumit modern, imperios necesar anului de gratie pe care ne pregatim sa-l incepem. Am stabilit ca un pret care sa nu depaseasca un buget de 1200 de lei este unul decent pentru aceasta perioada si am ales 5 telefoane ieftine si bune la EMAG in 2020 despre care vom discuta in continuare, incercand sa va oferim plusurile si minusurile lor, in speranta ca vom putea sa va usuram misiunea.

5 telefoane ieftine si bune la EMAG in 2020. Ce telefon sa-ti cumperi la inceputul acestui an, daca ai un buget de pana in 1200 de lei

La inceputul noului an vei gasi la emag telefoane ieftine de la Samsung si Huawei, doua dintre cele mai cautate branduri ale momentului. Chinezii aplica puternic pentru prezenta in acest top si prin intermediul celor de la Xiaomi, al doilea brand de telefoane mobile din China ca importanta in acest moment. Sa nu ne mai pierdem insa printre detalii si sa vedem care sunt cele 5 telefoane ieftine si bune la EMAG in 2020 in opinia noastra. Va reamintim ca aceste propunere sunt facute pe finalul anului 2019, astfel ca oferta magazinului online Emag se poate modifica in timp destul de rapid si de usor.

5 telefoane ieftine si bune la EMAG in 2020 – Huawei P20 Lite – 999 lei

Modelul Huawei P20 Lite este una dintre propunerile noastre printre cele 5 telefoane ieftine si bune la EMAG in 2020. Daca esti de parere ca nu ai nevoie sa platesti mai mult de 1500-2000 de lei pentru un telefon, s-ar putea ca acest model de la Huawei sa te intereseze tare mult.

Doteaza-ti buzunarul cu un Telefon mobil Huawei P20 Lite, Dual SIM, 64GB, 4G, Klein Blue si nu vei regreta aceasta decizie.

Face cam tot ceea ce ar trebui sa faca un telefon modern in acest debut de an, are un raport calitate pret excelent si arata si foarte bine. La Huawei P20 Lite, pe care am avut ocazia sa-l testez timp de cateva zile, as spune ca impresioneaza atat ecranul (care functioneaza perfect, oriunde ai apasa), camera (mai ales daca asteptarile tale nu sunt de nivel high-end), recunoasterea faciala, design-ul si felul in care ruleaza Android-ul pe el. Sigur, procesorul putea sa fie unul mai puternic, dar in opinia mea, P20 Lite isi face foarte bine treaba la acest nivel mid-range.

Configuratia mi se pare una foarte buna daca ne raportam la pretul de achizitie. P20 Lite pare o combinatie intre un iPhone X si un mid-range de la Samsung la nivel de specificatii, o formula care la pretul de 999 de lei nu poate da gres. Sigur, comparatiile sunt inutile, dar overall este un device care isi face bine treaba si nu este nici pe departe atat de scump precum fratele sau mai scump si mai mare, P20. Bateria acestui telefon te va surprinde placut, iar incarcarea ei se face destul de rapid. La prima vedere, device-ul nu arata deloc a telefon de 999 de lei, cu toate ca daca vei sta sa il analizezi, constructia sa nu este una premium. Lasa bine impresia asta, dar nu te astepta sa cumperi la acest pret un telefon care sa beneficieze de o super constructie. Pe camera de selfie ai autofocus rapid, iar la nivel de software vei detecta unoeri niste probleme de lag, care par inerente si care au in mare parte legatura cu optimizarea aplicatiilor, nu neaparat cu constructia telefonului. In gaming, totul a decurs normal si la fel se va intampla si in cazul tau, dar pana cand vei da de jocuri super solicitante care ii ingreuneaza nivelul de performanta. La acesti bani, in opinia mea Huawei P20 Lite este un adevarat best buy, iar includerea sa intre cele 5 telefoane ieftine si bune la EMAG in 2020 mi se pare normala.

5 telefoane ieftine si bune la EMAG in 2020 – Huawei P Smart 2019 – 749 lei

5 telefoane ieftine si bune la EMAG in 2020 si, asa cum iti spuneam din start, telefoanele Huawei atrag atentia si pe aceasta categorie. Modelul P Smart 2019 este unul dintre telefoanele atractive pe care nu trebuie sa dai prea multi bani. Sigur, are lag in anumite momente, iar camera pare desprinsa de undeva din trecut (nu te astepta sa nu poti sa capturezi imagini bune, dar nu neaparat super bune), insa overall, P Smart 2019, la acesti bani este indiscutabil unul dintre cele 5 telefoane ieftine si bune la EMAG in 2020.

Fa-ti un upgrate cu Telefon mobil Huawei P Smart (2019), Dual SIM, 64GB, 4G, Aurora Blue iar telefonul te va surprinde prin ceea ce iti va oferi.

Device-ul are baterie buna, vine cu Android 9.0 din fabrica, este ergonomic (daca tinem cont ca are totusi un ecran de 6.2-inch), arata foarte bine si vine cu mufa audio si suport pentru carduri microSD de pana la 256GB. Procesorul sau te va surprinde. Da, asta poate fi o discutie separata, pentru P Smart vine cu acelasi procesor ca Mate 20 Lite, ceea ce in „traducere” AnTuTu inseamna un mic plus comparativ cu Huawei P20 Lite. Se va misca foarte bine printre aplicatii si diversele tale nevoi zilnice, iar partea de gaming mi se pare cel putin buna la suma pe care trebuie sa o investesti in acest device. Treci peste nivelul mai mult sau mai putin calitativ al pozelor efectuate cu P Smart 2019 si vei avea un best buy la 749 de lei, dar si un telefon care arata extrem de bine la acesti bani.

5 telefoane ieftine si bune la EMAG in 2020 – Samsung Galaxy A30s – 929 lei

Printre cele 5 telefoane ieftine si bune la EMAG in 2020 pe care ti le recomandam, facem loc si pentru un prim device de la Samsung Electronics. Este vorba despre modelul Galaxy A30s si iti ofera cateva detalii de calitate pe care nu ai voie sa le ratezi.

Spre surprinderea mea, atunci cand l-am testat prima data, acest device mi-a intrecut asteptarile la nivel foto.Poate si pentru ca nu eram sigur ca Samsung poate face un telefon la acesti bani capabil sa ofere o experienta decenta in compartimentul foto. M-am inselat! Iar Galaxy A30s, chiar se descurca foarte bine si la acest capitol, un compartiment unde producatorul a venit cu trei senzori principali (unul cu unghi larg).

Terminalul iti va alege cele mai bune setari pentru cea mai buna fotografie, iar pozele pe care le vei efectua cu el au calitate si claritate. De la display-ul sau ma asteptam la mai mult, dar una peste alta, chiar daca nu e atat de generos pe care mi-ar fi placut, isi face si el foarte bine treaba. Device-ul are senzor de amprente in ecran, o baterie imensa (cu fast charging), ruleaza Android 9 din fabrica si are memorie buna, atat din punct de vedere RAM, cat si din punct de vedere ROM. Din cauza dimensiunilor sale, nu este atat de usor de controlat cu o singura mana, dar la nivel de design, mi se pare ca arata foarte bine. Sfatul meu este sa-i cumperi o husa Samsung Galaxy A30s pentru a nu risca sa-l zgarii sau sa-l spargi.

5 telefoane ieftine si bune la EMAG in 2020 – Huawei P30 Lite – 992 lei

Huawei P30 Lite este o versiune a smartphone-ului Huawei Nova 4e si face parte din familia P30, la care se mai adauga P30 Pro si P30. Vine cu un procesor mid-range de foarte buna calitate, cu dotari foto excelente, un ecran cu decupaj dar si cu o rezolutie foarte buna si, nu in ultimul rand, cu tehnologia GPU Turbo 2.0. Huawei P30 Lite se bazeaza pe un ecran de buna calitate (are decupaj in partea sa de sus si cu sticla curbata 2.5D deasupra, rezolutia ecranului ajunge la 2312 x 1080 pixeli, iar aspectul sau este unul cat se poate de modern, 19.5:9). Terminalul cantareste 159 de grame si are o grosime de doar 7.4 milimetri. Este capabil de conectivitate 4G VoLTE, beneficiaza de WiFi 802.11 ac si de tehnologie bluetooth 4.2, precum si de optiunea GPS cu GLONASS si de port USB de tip C. In sectorul foto, Huawei P30 Lite propune o camera foto frontala spectaculoasa de 32 de megapixeli, cu deschidere f/2.0.

Camera principala este una tripla, la fel ca si pe modelul standard, Huawei P30. Avem 24 de megapixeli pe senzorul principal (plus LED Flash si deschidere f/1.8), alti 2 megapixeli pe senzorul secundar si un al treilea senzor de 8 megapixeli ultra wide camera. Una peste alta, P30 Lite mi se pare o optiune foarte serioasa de luat in calcul la acesti bani. Are un procesor foarte bun, o memorie mare, un ecran de buna calitate, arata bine, e construit bine si te va cuceri din punct de vedere foto, mult mai usor decat predecesorul sau de anul trecut. Raport calitate pret foarte bun si una dintre prezentele care atrage atentia printre cele 5 telefoane ieftine si bune la EMAG in 2020.

5 telefoane ieftine si bune la EMAG in 2020 – Samsung Galaxy A50 – 1299 lei

Sigur, este cel mai „scump” telefon din lista de 5 telefoane ieftine si bune la EMAG in 2020, dar Galaxy A50 isi face foarte bine treaba si iti va oferi cateva beneficii importante.

Device-ul are o camera foto excelenta, o baterie foarte buna, un display atractiv, viu, colorat si luminos, dar si o interfata excelenta dezvoltata de Samsung. Unul dintre marile plusuri ale sale este indiscutabil capitolul foto, acolo unde comparativ cu ceea ce ofera cateva telefoane de top de anul trecut, as putea spune ca acest device se ridica la nivelul asteptarilor. Poate functiona cu doua sim-uri, se misca foarte repede, are un procesor bun si o memorie interna de 128GB pe care o vei gasi ca fiind arhisufiicenta. Experienta Android – Samsung One UI mi se pare una excelenta, iar la nivelul puterii de procesare l-as compara cu un Samsung Galaxy S7, telefon de top in trecut. Nu-mi place spatele din plastic si iti recomand o husa Samsung Galaxy A50 pentru acest device, pentru a-l proteja in orice conditii.

Ecranul este Super AMOLED, iar memoria RAM poate acoperi fara probleme utilizarea zilnica precum si cateva jocuri de top si toate jocurile de nivel mediu sau entry level din Magazin Play. As spune ca pentru segmentul mid-range, la acesti bani, Galaxy A50 este un device excelent ca raport calitate pret. Mai ales acum, ca a primit o reducere importanta, cred ca merita sa arunci o privire peste el.