Top list

5 motive pentru care merita sa cumperi Ulefone Power 3s

Home  »  Top list

CatMobile.ro

acum 6 ani

Anul trecut, cei de la Ulefone vindeau inca foarte bine smartphone-ul Ulefone Power 2. N-a fost insa suficient si, in urma cu sase luni, producatorul chinez a adus pe piata modelul Ulefone Power 3, caruia, mai nou, i-au scos inca o versiune, Ulefone Power 3s. Acest model are un pret mai mic de achizitie, desi ofera aproape acelasi nivel al performantei ca si partenerul sau de gama. Va oferim azi 5 motive pentru care merita sa cumperi Ulefone Power 3s, un device bazat pe autonomie, care poate deveni o tinta pentru cei care cauta astfel de telefoane pe piata din Romania.

5 motive pentru care merita sa cumperi Ulefone Power 3s

#1 ✔️ Pretul Ulefone Power 3s

Indiscutabil, unul dintre cele 5 motive pentru care merita sa cumperi Ulefone Power 3s este pretul sau de achizitie. Pe site-ul Bangood.com, inainte ca device-ul sa ajunga si pe piata din Romania (se va intampla in perioada urmatoare), Ulefone Power 3s poate fi achizitiona pentru 149.99 dolari. Asta inseamna ca device-ul costa undeva in jurul sumei de 600 de lei, cu taxele de rigoare incluse. Mi se pare un pret bun de achizitie pentru un telefon cu suport 4G, ecran foarte mare, 4GB RAM la bord si o baterie enorma, care propune o autonomie foarte buna.

#2 ✔️ Baterie gigantica, autonomie foarte buna

Al doilea dintre cele 5 motive pentru care merita sa cumperi Ulefone Power 3s este in opinia noastra, chiar acumulatorul telefonului despre care va scriam ceva mai sus. Ulefone aduce pe noua versiune a telefonul Power 3 o baterie de 6.350 de miliamperi, adica o capacitate mai mare decat cea a terminalului lansat in decembrie 2017. Bateria este de tip non-removable, Li-Polymer, cu tehnologie Fast Charging (incarcare rapida) si cu sanse mai bune la economisirea energiei daca tinem cont ca noua versiune Ulefone Power 3s ruleaza Android 8.0 Oreo, un sistem de operare mai bine optimizat decat Android Nougat, prezent pe modelul lansat in decembrie.

5 motive pentru care merita sa cumperi Ulefone Power 3s

Producatorul anunta ca aceasta baterie iti permite datorita tehnologiei OTG Reverse Charge sa incarci si alte device-uri prin portul USB de tip C. In plus, conform site-ului oficial Ulefone, modelul Power 3s ar urma sa beneficieze de o autonomie de pana la 64 de zile in convorbiri si de pana la 75 de zile in standby. Suna exceptional! Si suna cu adevarat atractiv, mai ales daca iti doresti un phablet capabil de un nivel optim de performanta, dar care sa aiba si o autonomie foarte buna.

#3 ✔️ Acelasi tip de procesor, la bani mai putini

Ulefone Power 3 este un telefon mai scump decat modelul Power 3s. E drept, are un plus la nivelul memoriei RAM (6Gb fata de 4Gb), insa platforma mobila este aceeasi. Asta se traduce pentru mine intr-un avantaj si ne conduce spre cel de-al treilea dintre cele 5 motive pentru care merita sa cumperi Ulefone Power 3s. Ulefone a incorporat acelasi MediaTek Helio P23 pe ambele telefoane, un procesor octa-core pe 64-biti, decent, cu viteza maxima de 2Ghz. De asemenea, placa video este aceeasi la ambele telefoane: ARM Mali – G71 MP2. Exista un plus de performanta pe Ulefone Power 3, insa asta nu inseamna ca modelul Power 3s nu ofera ceea ce iti doresti de la el. Ok, 4Gb RAM nu suna la fel de bine ca 6Gb RAM, insa Ulefone Power 3s te va ajuta sa joci aproape orice joc din Magazin Play Store fara pic de lag, iar viteza executiei si rapiditatea in multitaskin este una foarte buna la acesti bani. Stocarea de date pe ambele telefoane este aceeasi, iar rezultatele in AnTuTu ne dau dreptate: Power 3 si Power 3s au obtinut scoruri aproape similare. Doar ca Ulefone Power 3s costa mai putin.

#4. ✔️ Ecran cu diagonala generoasa

Multi dintre voi sunt fani ai phabletelor. O foarte mare parte dintre voi cauta telefoane care sunt bune la gaming. Ulefone Power 3s ofera asa cum va explicam mai sus un nivel destul de bun cand vine vorba de gaming si o experienta excelenta la nivel de ecran pentru orice pasionat de jocuri. Avem o diagonala foarte mare, pe un format 18:9 cu rezolutie Full HD+. In plus, dincolo de raportul ecran corp care ajunge la aproape 90%, acest device are o foarte buna densitate a pixelilor (402 ppi) si beneficiaza de protectie Corning Gorilla Glass 4. Pentru noi, ecranul Power 3s este inca unul dintre cele 5 motive pentru care merita sa cumperi Ulefone Power 3s.

#5 ✔️ Aspect foarte placut plus Deblocare faciala

Sa recunoastem ca in ziua de astazi, cumparam telefoane si pentru felul in care arata. Chiar daca vorbim despre unul dintre numeroasele telefoane chinezesti bune de pe piata, nu trebuie sa ignoram aspectul sau. Power 3s este un gigant cu diagonala mare, al carui ecran ocupa cea mai mare suprafata a partii sale frontale.

5 motive pentru care merita sa cumperi Ulefone Power 3s

Marginile de sus si de jos nu sunt foarte groase, dar sunt vizbile, in timp ce formatul 18:9 il ajuta sa ingusteze spre maximum marginile laterale. Constructia sa este eleganta, aspectul ni se pare a fi unul modern, iar in ciuda unei baterii uriase, device-ul are undeva sub 10 milimetri grosime. Pluseaza prin design-ul metalic si prin tehnologia de deblocare faciala Face ID, o experienta Android, care se anunta de pe acum interesanta.

Acestea sunt cele 5 motive pentru care merita sa cumperi Ulefone Power 3s in opinia noastra. V-am pregatit pentru finalul articolului o privire atenta asupra tuturor specificatiilor importante cu care vine Ulefone Power 3s:

📌Greutate: 210 grame
📌Grosime: 9.9 mm
📌Ecran: IPS LCD 6″, FullHD+, sticla curbata, 402 ppi, Corning Gorilla Glass 4
📌Procesor: MediaTek Helio P23, octa-core, 2 Ghz
📌Placa video: ARM Mali G71-MP2
📌Memorie RAM: 4Gb
📌Memorie ROM: 64 Gb
📌Slot pentru carduri memorie: Da
📌Camera principala: 13 Mpx, diafragma f/2.0
📌Camera frontala: 8 Mpx
📌Sistem de operare: Android 8.0 Oreo
📌Baterie: 6.350 miliamperi, Li-Polymer, Fast Charging, Non-Removable

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 4 votes
Brand Name
Ulefone
Product Name
Ulefone Power 3s
Price
$ 149.99