Top list

5 motive pentru care seria OnePlus 8 este un best buy pe piață

Home  »  Top list

catmobile

acum 4 ani

OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro au fost lansate oficial in urma cu cateva zile. Ceea ce e deosebit la telefoanele realizate de acest brand e faptul ca ”ele folosesc de obicei sisteme de operare bazate pe Android, dar, care sunt realizate in asa fel incat sa functioneze mai rapid si sa consume mai putina energie si ofera caracteristici foarte bune la preturi mai accesibile

Seria OnePlus 8 este deja, probabil, una dintre cele mai bune linii de smartphone-uri de pe piață din mai multe motive. Cea mai recentă gama a producatorului din China reușește să se folosească atât de mult de predecesorii săi, dar sa si aduca in plus unele funcții de ultimă oră.

În mod special, seria OnePlus 8 nu numai că are specificații care se potrivesc marilor telefoane de tip flagship ale marilor producatori actuali, ba chiar seria depășeste alte flagship-uri de top în diverse departamente.

Niciun telefon nu este perfect, dar puțini se apropie de acest statut. Cele doua noi dispozitive create de OnePlus poti fi deja considerate adevarate best buys dat fiind faptul că pretul lor de pornire este de 3399 de lei, astfel ca nu există niciun motiv pentru care aceste dispozitive premium să nu fie printre opțiunile dumneavoastra. Iată, așadar, cele 5 motive pentru care credem noi că seria OnePlus 8 se transforma deja intr-un best buy pe piata.

Nu uita: Acum, in Romania, ai telefon mobil OnePlus 8, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 5G, Onyx Black la numai 3.399 lei.

Citește un review OnePlus 8 pe blog CatMobile in care afli mai multe detalii despre acest device

5 motive pentru care seria OnePlus 8 este un best buy pe piață

1. Ecrane impresionante
Noile telefoane OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro folosesc unele dintre cele mai tari ecran de pe piata in acest moment.

OnePlus 8 vine cu ecran de 6.55 inch AMOLED Full HD Plus Fluid cu rata de refresh de 90 Hz, rezolutie 2400 x 1080 px și protectie Corning Gorilla Glass 3D.

One Plus 8 Pro are afisaj AMOLED Quad HD Plus Fluid cu diagonala de 6.78 inch, rezolutie 3168 x 1440 pixeli, rata de refresh de 120 Hz si luminozitate de pana la 1300 de niti, plus protectie Corning Gorilla Glass 3D

De precizat ca ambele telefoane vin cu HDR 10 Plus pe ecranele lor, o acuratete impresionanta a imaginii si un rating JNCD de 0.4.

2. Procesoare de top
Seria OnePlus 8 se bazeaza pe super procesorul octa core Snapdragon 865 de la Qualcoom, chipset fabricat pe un proces de 7 nanometri, cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 650 GPU, si tactat la frecventa de 2.85 Ghz. Avem de asemenea modemul incorporat X55 5G la bord, care suporta atat conectivitate NSA cat si SA 5G (non stand alone / stand alone). Ambele terminale merg pana la 12 GB memorie RAM si ruleaza din fabrica Android 10 cu interfata Oxygen OS. Merita mentionata ca OnePlus 8 are si memorie UFS 3.0 la bord.

3. Optiuni de conectivitate importante
Pentru a spori consumul media, OnePlus 8 Series are difuzoare stereo cu suport Dolby Atmos. În afară de ratele de actualizare ridicate, Oneplus 8 Pro are un cip MEMC dedicat care transformă videoclipuri standard la 24fps până la 120 fps.

Compania spune că este telefoanele sale sunt ideale pentru vizionarea sportului și a conținutului plin de acțiune, deoarece MEMC reduce estomparea mișcării, inghetări ale imaginii, și ofera cadre pentru o claritate inegalabilă. În plus, are și Audio 3D, Audio Zoom și OZO Audio.

4. Autonomie de top
Seria OnePlus 8 vine cu baterii uriașe care vă pot ajuta sa treceti printr-o zi cu ușurință, fie că la mijloc e vorba despre o utilizare casual sau hard. Telefonul standard are o baterie de 4300mAh, în timp ce OnePlus 8 Pro vine cu o baterie de 4510mAh. Ambele smartphone-uri acceptă Warp Charging 30T. Pentru prima dată în istoria OnePlus, 8 Pro are încărcare rapidă 30W Wireless și încărcare inversă fără fir.

5. Dotări foto foarte bune
OnePlus 8 Pro – Are o cameră pe spate de 48MP cu senzor Sony IMX689 și OIS, dispune de o cameră ultra-largă de 48MP cu cu unghi macro la 120 grade de 3 cm, o cameră de 3MP 3X Telephoto care acceptă și zoom digital 30x, OIS și un senzor mono de 5MP .

OnePlus 8 – Telefonul are o cameră pe spate de 48MP cu senzor Sony IMX586 și OIS, la fel ca predecesorul, dispune de o cameră cu unghi larg de 16MP 116 grade și un senzor macro de 2MP.

Ambele dispozitive oferă o cameră frontală de 16MP cu senzor Sony IMX471, diafragmă f / 2.45 și suport EIS.