Top list

5 jocuri de Craciun pentru smartphone-ul tau

Home  »  Top list

CatMobile.ro

acum 6 ani

Fie ca va place, fie ca nu, sarbatoarea Craciunului este foarte aproape. Ne mai despart mai putin de trei saptamani pana la sosirea “Mosului” , dar cu siguranta spiritual Craciunului il puteti observa peste tot. Poate ca si din aceasta cauza ne-am gandit sa-ti recomandam 5 jocuri de Craciun pentru smartphone-ul tau. Pentru ca, pana la urma, gamingul este, in multe privinte, limbajul universal al distractiei, iar noi ne-am propus sa va introducem in atmosfera de Craciun prin aceste recomandari pe care vi le facem pentru smartphone-ul dumneavoastra.

5 jocuri de Craciun pe care le poti juca oricand cu placere

Asadar, incepem recomandarile pentru Craciun cu foarte apreciatul Angry Birds Season, un joc dezvoltat de cei de la Rovio Enternainement. Are intre 52 si 59 MB si este gratuit.
Il puteti descarca daca va place din linkurile de mai jos:

Angry Birds Seasons Android
Angry Birds Season iOS

O alta recomandare pe care v-o facem este Christmas Riddles, un joc dezvoltat de Apprope si care are dimensiuni chiar mai mici decat Angry Birds Season. Raspunde la intrebari, completeaza spatiile punctate si descopera cuvinte care te duc fara indoiala cu gandul la sarbatoarea minunata a Craciunului. Christmas Riddles este gratuit de asemenea, are intre 15 si 22 MB si poate fi descarcat de aici:

Christmas Riddles Android
Christmas Riddles iOS

jocuri de Craciun (2)

Mergem mai departe si intre cele 5 jocuri de Craciun recomandate ne oprim si la Christmas Bear. Dezvoltat de catre Gigi&Buba, acest joc are 31 MB si este de asemenea gratuit. . Simpaticul ursulet Tedy va asteapta sa va jucati cu el si veti observa rapid ca e neobosit. Din pacate este disponibil doar pe Android, dar ne-am gandit la dumneavoastra si va lasam link-ul mai jos pentru un eventual download. Merita:

Christmas Bear Android

Save Christmas este a patra noastra propunere. De asemenea acest joc este unul gratuit. S-a nascut din viziunea si talentul celor de la Zarapps si are doar 1.5 Mb. Este simpatic si antrenant chiar daca este dedicat copiilor. Puteti downloada Save Christmas pentru Android de aici.

jocuri de Craciun (3)

Ultima propunere este Christmas Sweeper 2, jocul dezvoltat de Happy Planet Games. Este o aplicatie gratuita pe ambele platforme importante de pe piata. Si … de asemenea este o aplicatie gratuita. Puteti descarca Christmas Sweeper din link-urile de mai jos:

Christmas Sweeper 2 Android
Christmas Sweeper 2 iOS

Mentiune speciala pe langa cele 5 jocuri de Craciun recomandate mai sus: Christmas Santa Claus Adventure. Proaspat updatat in noiembrie 2017, acest joc este dezvoltat de cei de la Studio Christmas Dev Pro si poate fi descarcat in versiunea sa pentru Android de aici.

Recomandare: Citeste si Top 10 jocuri Android in 2017

Summary
5 jocuri de Craciun pentru smartphone-ul tau
Article Name
5 jocuri de Craciun pentru smartphone-ul tau
Description
Cateva recomandari de jocuri de Craciun pentru cei pasionati de gaming in special in preajma sarbatorilor din decembrie
Author
Publisher Name
Catmobile
Publisher Logo